Escola Castell de Dosrius

L’Escola Castell de Dosrius neix l’1 de juliol de 2014 fruit de la fusió de les dues escoles amb que comptava fins aleshores el municipi de Dosrius, i esdevé l’única escola del municipi.

El nostre projecte educatiu defineix un perfil d’escola on es concreten uns objectius molt clars enfocats a aconseguir un perfil d’alumne  determinat.

En aquesta línia, els mestres de l’equip impulsor de la Xarxa de Competències Bàsiques de l’escola, on hi són representats tots els cicles i vàries especialitats, ens hem organitzat, empesos per les nostres ganes d’aprendre, millorar, qüestionar-nos, reflexionar i investigar. Volem  aprofundir en diferents aspectes pedagògics, amb la voluntat i responsabilitat de compartir-ho i fer-ho arribar a la resta del claustre docent. Un claustre docent que podem definir com a dinàmic, obert i fàcil d’engrescar.

Enguany, a nivell de claustre, vam acordar que l’eix transversal de l’escola, seria el treball sobre l’ecologia i la reflexió sobre el nostre impacte en el món, sota el títol: “Estimem el nostre món”.

El format d’aplicació del projecte interdisciplinari es centra en el treball sistemàtic d’aquest eix  durant una setmana. Aquest format l’hem aplicat ja en cursos anteriors.

La nostra voluntat, com equip impulsor, és acostar al màxim la planificació, execució i avaluació del projecte interdisciplinari a la definició de projecte que vam consensuar.

Poc a poc us anirem presentant els diferents passos que estem fent per assolir-ho.

Ens agradarà que ens hi acompanyeu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *