PINTURA ECOLÒGICA

El passat dimarts 28 de gener de 2020 els alumnes de P-5A vam realitzar l’activitat de pintura ecològica. Els gegants i les gegantes (P-5B) la van fer el dimecres al matí. Mitjançant el conte del llop vermell, hem après què és l’ecologia i què hem de fer per tenir un comportament ecològic al bosc, al mar, a la ciutat, al parc, a casa, a l’escola, etc. A la segona part del taller, hem experimentat el plaer de pintar amb els dits barrejant diferents materials naturals: sabó i sorra, amb sabó i curri, amb sabó i guixos, amb sabó i safrà, remolatxa i hem estampat amb pomes.

Ens hem adonat les diferents textures i colors que ofereix aquest tipus de pintura, així com les possibilitats artístiques de la naturalesa.

Mireu que bé ens ho hem passat!

P-5A:

Més fotografies: pinturaecològicap5a

P-5B:

Més fotografies: pinturaecològicap5b

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *