AMBIENTS GENER

Durant aquest mes de gener dins els ambients, hem après coses sobre la Festa Major Petita de la nostra ciutat (Els tres tombs). Hem observat el cartell de la festivitat i hem après com s’escriuen algunes paraules com cavall, tortell, euga, quin dia és la festa, què és fa, per on van… Per acabar, hem fet uns cavalls d’alló més macos!

Una altra proposta plàstica que hem fet ha estat estampar amb els colors d’hivern (blanc, blau fluix i blau mig). Després hem retallat la nostra fotografia on estem molt abrigats i abrigades i l’hem engantxat.

P5A: hivernp5a

P5B: hivernp5b

També continuem gaudint de les propostes d’hivern, jugant a la taula de minimons de nadal, on poden jugar amb el tió, fer caure la neu… De la taula dels animals de granja on hi podem amagar els animals sota de la sorra o podem fer cases pels animals a través dels petits pals de fusta,…

Ens els ambients matemàtics juguem amb la geometria (col·locant cada peça al seu lloc).

I juguem a la cafeteria, lego, animals i a l’espai de construccions al passadís!

CAFETERIA:

LEGO:

ANIMALS:

ESPAI DE CONSTRUCCIONS (PASSADÍS):

Més fotografies: ambientsgener2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *