AMBIENTS TERCER TRIMESTRE

Durant les sessions d’ambients d’aquest trimestre els nens i nenes estan gaudint de les diferents propostes. Els ambients queden repartits entre les dues aules de P3, l’aula d’anglès i el pati, en aquest últim espai els nens i les nenes troben propostes d’experimentació i moviment.

A continuació us deixem un recull d’activitats relacionades amb la plàstica,  les matemàtiques, la lecto-escriptura, el joc simbòlic i l’ experimentació…entre d’altres.

VOLS VEURE MÉS FOTOS DELS AMBIENTS?

AMB EL TEATRE FOMENTEM EL LLENGUATGE

JUGUEM AMB LES FORMES DEL NOSTRE ENTORN

FEM UN COLLAGE I JUGUEM AMB FORMES GEOMÈTRIQUES:

                        

AMB EL RACÓ DE METGES FOMENTEM EL LLENGUATGE I EL CONEIXEMENT DEL PROPI COS I EL DELS ALTRES:

                

L’AMBIENT D’EXPERIMENTACIÓ PERMET FER DIFERENTS PROPOSTES EN UN ESPAI EXTERIOR:

 

LES PROPOSTES ARTÍSTIQUES SEMPRE AGRADEN I DESENVOLUPEN LA CREATIVITAT I LA IMAGINACIÓ

LES COLÒNIES AL PINAR (CANYELLES)

Les colònies han estat un èxit; els nens i nenes han gaudit molt, tant de les activitats com del fet de compartir una nit amb els/les companys/-es de la classe.

Durant les colònies hem fet d’astrònoms i astrònomes, descobrint moltes coses sobre l’espai i els estels. Hem fet jocs de nit acompanyats del Doctor i la Doctora Star, que ens acompanyat durant  les diferents  activitats. Hem gaudit del temps lliure i de compartir 2 dies amb els companys/-es i mestres dins d’un entorn diferent del que hem gaudit molt!!

Voleu veure lo bé que ens ho hem passat? FOTOS

 

PIRATES FOR TEA

El passat dimarts 21 de Maig vam anar al gimnàs de l’escola on vam poder veure l’obra de “Pirates for Tea”, que narra la història de dos pirates que naveguen amb el seu vaixell en busca d’ un tresor. Vam passar una bona estona gaudint de les cançons i l’obra en anglès.

OBRA DE TEATRE