Delirum Tremens

Delirum Tremens, junt amb Delirum Nocturnum, són dos exemples d’una bona cervesa envasada en un recipient una mica estrany. Amb el logo d’un elefant rosa i amb una estàtica ben peculiar, són dues de les cerveses més venudes a Bèlgica i distribuïdes a tot el món. Van estar primerament censurades, van restringir la venda d’aquest producte degut al nom que aquesta portava.

Delirum Tremens és una locució llatina per la síndrome d’abstinència de l’alcohol. Pròpiament es tracta de la tercera fase, la més aguda d’aquesta síndrome. També anomenat com a “El DTs.”

La críticada Delirium Tremens va guanyar un premi a la millor cervesa del món en el prestigiós Certamen Mundial de cervesa a Chicago el 1998, mentre que el Delirium Nocturnum també ha gaudit de gran reconeixement entre els experts i entusiastes de la cervesa. Així que el que s’amaga darrere d’aquest elefant rosa infame?

La cervesa en si transmet, dolçor, potser portant a la ment diverses fruites, però també una mica de caramel i sabors fumats, com un podria inferir a partir del color. La seva graduació alcohòlica és de 9º.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *