Frumentum48

Resultat d'imatges de frumentum 48

Avui a classe hem estat buscant paraules de la segona declinació i he trobat la paraula frumentum que significa blat. Aquesta paraula és neutra de la segona declinació i el seu enunciat és frumentum, i. Jo trobo que té sentit que un restaurant tingui aquest nom ja que el menjar que serveixen són plats amb el blat com a ingredient principal, com per exemple pizza, pasta..

Si hi voleu anar, haureu de viatjar fins a Roma!

Resultat d'imatges de frumentum 48

Laia Puigví Costa, 1r de Batxillerat

One thought on “Frumentum48

  1. Dolors

    Laia,
    Ja és ben temptador això de viatjar fins a Roma… per menjar pizzes i pasta! I, sobretot, per descobrir fins a quin punt els romans ens han deixat testimoni de la seva habilitat a l’hora de construir edificis!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *