Audi

descarga-1

Sabem que moltes de les empreses d’automòbils porten el nom dels seus fundadors. Aquests inclouen Ford (Henry Ford), Peugeot (de la família Peugeot), i més endavant Bentley (Walter Owen Bentley), Porsche (Ferdinand Porsche). La tendència també està present a Àsia pels fabricants d’automòbils com Toyota (Kiichiro Toyoda) i Honda (Soichiro Honda).

El fundador August Horch havia fundat originalment una altra empresa de lloguer nomenada August Horch & Co. Això va succeir en el 1904, quan l’enginyer alemany va deixar de treballar per Karl Benz. No obstant això, després d’alguns problemes a l’empresa, Horch va fundar una segona empresa al 1909. Però el seu cognom no va poder ser utilitzat de nou com un nom per a l’empresa. El que parli alemany sabrà que Horch prové de la forma d’infinitiu horchen i en realitat té un significat – escoltar (amb compte). I, com és la traducció llatina d’escoltar en llatí? Audire. La forma Audi és una forma d’imperatiu de segona persona. Aquesta forma és fàcil de pronunciar per a la majoria de parlants.

En aquells moments va semblar ser la idea més original que seli havia ocorregut i, més de 100 anys més tard Audi segueix sent un dels noms més populars en la indústria de l’automòbil.

Àlex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *