Helios

L’altre dia vaig estar endreçant la compra i vaig veure un pot de melmelada de maduixa. Curiosament, vaig veure que la marca de la confitura era Helios. Em va entrar curiositat per saber si tenia a veure o no amb un Déu de la mitologia grega i, si, així és.

Helios era el Déu del Sol, i és aquest qui fa que maduri la fruita, per després fer la melmelada després de la seva recollida. Per tant, trobo molt interessant que la majoria dels noms de productes comercials tenen un significat i sentit en concret.

Aquí us deixo una foto de confitura de la marca Helio. Segur que la reconeixeu!

Mireia Pla Montero

2n BATX – Llatí

One thought on “Helios

  1. DOLORS CLOTA GARCIA

    I tant que sí, sense el sol (Helios) ni les fruites madurarien ni nosaltres ens impregnaríem de la seva força vitamínica!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *