HOTEL EMPORIUM

Ave!

Ja que hem estat parlant d’Empúries durant aquests dies a les classes de civilització, he buscat si a la zona on es van establir primer els grecs i després els romans hi havia algun edifici que portés un nom que hi estigués realcionat.

El que he fet ha estat trobar un edifici, concretament un hotel, amb el nom d’Emporium, paraula llatina provinent del grec que significa mercat. Es tracta d’un nom molt rellevant perquè fa referència a la ciutat d‘Emporiae. Reconec que no va ésser fàcil trobar un edifici relacionat amb l’antic municipi romà d’Empúries, ja que molts tenen noms estrangers.

Aquí us deixo una foto de la façana de l’hotel, situat al nucli històric de Castelló d’Empúries, al costat del municipi de l’Escala.

Si voleu saber més informació sobre l’hotel, cliqueu sobre la imatge i us dirigirà directament a la seva web. 

Salve,

MIREIA PLA MONTERO

2n BATX LLATÍ

One thought on “HOTEL EMPORIUM

  1. DOLORS CLOTA GARCIA

    Qui sap si algun dels plats que hi serveixen s’assemblen als que menjaven als romans! M’ha agradat molt la teva reflexió sobre el fet que molts establiments tinguin noms estrangers. Bona observació!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *