Category Archives: General

NOVA WEB DE CENTRE

Al Centre ja tenim disponible la nostre nova web. Des d’aquesta podrem accedir al Moodle i a la Intranet. A partir d’ara, tots els continguts els publicarem aquí.

Per accedir des del centre :

http://192.168.0.240:8080

Per accedir des de casa :

http://www.inscanmas.cat

Per accedir als continguts de Tecnologia ho podeu fer a través de l´adreça :

http://www.inscanmas.cat:8081/ins-can-mas/assignatures/tecnologia.html si accediu de fora del centre.

http://192.168.9.240:8081/ins-can-mas/assignatures/tecnologia.html si accediu des del centre.

La Web ha estat creada i dissenyada per el nostre company Xavi López.

En Samuel Esteban 2n classificat en el CTRIM

icono

L´alumne de 2n de Batxillerat Tecnològic Samuel Esteban ha quedat 2n classificat en el concurs  CTRIM que organitza l´IES La Ferreria de Montcada. Aquest concurs s´adreça a tots aquells treballs de recerca del batxillerat i crèdits de síntesi de cicles formatius de grau mig  que giren al voltant de la informàtica en qualsevol dels seus vessants hardware o software.

En Samuel Esteban va participar presentant el seu treball “Red´s Trident” que consisteix en un joc d´ordinador del tipus plataformes, al que molts de vosaltres ja heu jugat i ajudat a millorar, dissenyat i  programat amb Flash.

L´acte de lliurament dels premis es va realitzar ahir al propi centre durant la jornada de portes obertes on es presentaven els estudis de batxillerat i cicles formatius que ofereix el centre.

img_0331

Els premis consistien en un ordinador portàtil per al primer classificat, un telèfon PDA pel segon classificat i una impressora laser per al tercer classificat. En la fotografia veieu a en Samuel recollint el premi de mans de la responsable del Departament d´Informàtica.

Enhorabona “Samu” per la tasca realitzada i pel teu nou mòbil PDA.

Tallers de robòts Enginycat! 2010

engin

L’Aula de Robòtica Enginycat és una activitat que té com a objectiu principal atreure més estudiants als estudis universitaris en els àmbits de les ciències experimentals i les enginyeries.

En els tallers de robòtica, basats en la tecnologia i metodologia del centre de robòtica LEGO® Education Center, els estudiants aprenen a dissenyar, programar i engegar robots en espais equipats amb mobiliari i equipament LEGO especialment dissenyat per a motivar-los. Els tallers equipen als estudiants amb les eines necessàries per a la resolució de problemes en les àrees de comunicació, treball en equip, creativitat i innovació.

Aquesta activitat s’ha adreçat als alumnes de 2on i 3er curs de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), donat que són els dos últims cursos generalistes abans que els alumnes escullin les assignatures optatives.

Aquest any es realitzarà al nostre institut , els dies 22 i 23 de Febrer. Per als alumnes de 2on i 3er de la ESO.

Central de Renovables.

Per als alumnes de Tecnologia Industrial de 1r curs de batxillerat.

Un cop enllestit el projecte de construcció de la maqueta d´una central d´energies renovables cal lliurar la memòria. En el document que ve a continuació teniu un guió de la documentació que cal el·laborar. La data límit de lliurament és el proper dia 15 de gener del 2010.

img_0089

Documentació word

El lliurament s´ha de fer en format digital amb el nom: “central_alumne1_alumne2.doc” i enviar-lo al correu: tecnocanmas@gmail.com .

Lliurament documentació projecte tecnologia 3r ESO

Aquests dies estem enllestin la construcció de la part mòbil del pont llevadís. Ja sabeu que la nota de la feina realitzada en el taller durant aquest trimestre es reparteix en la documentació que cal lliurar, l´ojecte construït i l´actitud envers la feina. Pel que fa a aquesta documentació, és la següent :
• Làmina de dibuix del departament de tecnología amb el plànol a escala 1:2 de la figura 1. ( veure dibuix: en Word, en Openoffice, en pdf )
• Làmina de dibuix del departament de tecnología amb el plànol a escala 1:2 de la figura 2. ( veure dibuix: en Word, en Openoffice, en pdf)
• Emplenar la taula que figura a continuació ( procés de construcció de la part mòbil del pont).( taula : en Word, en Openoffice, en pdf )
Aquests tres documents cal lliurar-los abans del dia 4/12. El document del procés de construcció ( en Word o en Openoffice ) cal enviar-lo per e-mail amb el nom pconstruccio1trim_el teu nom_ curs” a l´adreça : tecnocanmas@gmail.com.

Jordi Polo