En Samuel Esteban 2n classificat en el CTRIM

icono

L´alumne de 2n de Batxillerat Tecnològic Samuel Esteban ha quedat 2n classificat en el concurs  CTRIM que organitza l´IES La Ferreria de Montcada. Aquest concurs s´adreça a tots aquells treballs de recerca del batxillerat i crèdits de síntesi de cicles formatius de grau mig  que giren al voltant de la informàtica en qualsevol dels seus vessants hardware o software.

En Samuel Esteban va participar presentant el seu treball “Red´s Trident” que consisteix en un joc d´ordinador del tipus plataformes, al que molts de vosaltres ja heu jugat i ajudat a millorar, dissenyat i  programat amb Flash.

L´acte de lliurament dels premis es va realitzar ahir al propi centre durant la jornada de portes obertes on es presentaven els estudis de batxillerat i cicles formatius que ofereix el centre.

img_0331

Els premis consistien en un ordinador portàtil per al primer classificat, un telèfon PDA pel segon classificat i una impressora laser per al tercer classificat. En la fotografia veieu a en Samuel recollint el premi de mans de la responsable del Departament d´Informàtica.

Enhorabona “Samu” per la tasca realitzada i pel teu nou mòbil PDA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *