Descàrregues

Aquí tens unes quantes coses útils per a treballar :

1-Calculadora :

Gadget by LabPixies.com

2. Traductor Català- Castellà o Castellà-Català.

Traductor

logo2.jpg


interNOSTRUM


interNOSTRUM

3. L´Enciclopèdia Lliure Wikipedia:

wikiengrana.JPG WIKIPEDIA

Gadget by LabPixies.com

4. Conversor d´unitats de longitud, massa, volum i temperatura :

Gadget by LabPixies.com

5. Dèscàrregues gratuites de Software:

L’OpenOffice.org 2.3 és un paquet ofimàtic lliure amb el qual podem crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar agradables presentacions, produir dibuixos espectaculars i moltes altres coses. Disponible en català i moltes altres llengües per a Windows, Linux i Mac. És compatible amb molts formats ofimàtics, entre els quals els del Microsoft Office. Utilitzat en entorns domèstics, acadèmics i empresarials.

El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org. Les seves característiques principals són la rapidesa així com la facilitat d’instal·lació i utilització. El Firefox és una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet.
El Firefox incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet (per exemple, amb Google), bloqueig de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers.

El WinRAR és una completa utilitat d’arxivament de fitxers per a Windows 95/98/NT/XP i 2000 que pot gestionar els fitxers RAR, ZIP, ARJ, CAB, LZH, TAR, GZ, ACE, BZIP2, JAR i UUE nativament.

Aquesta versió permet l’ús dels formats BZIP2, JAR, ACE 2.0, que cada cop són més populars.

El WinRAR crea fitxers RAR, que tot sovint són més petits que els fitxers ZIP o ARJ. Els fitxers RAR poden ser auto-extraïbles, poden realitzar una verificació d’autenticitat sobre si mateixos i poden incloure comentaris ANSI de color.

A més dels formats RAR i ZIP, el WinRAR permet l’ús dels formats més habituals; es pot integrar amb la l’intèrpret d’ordres del Windows, la qual cosa fa pràcticament instantani treballar amb gairebé qualsevol tipus de fitxer. Pot extreure, comprovar, actualitzar, suprimir i reparar els fitxers ZIP, i també us permet afegir o modificar comentaris i crear fitxers ZIP auto-extraïbles.

El WinRAR proporciona una ordre d’estimació que determina el grau de compressió dels fitxers i carpetes seleccionades, i un menú de favorits que conté els noms de les carpetes i fitxers preseleccionats.

El Mozilla Thunderbird és un client de correu lliure i gratuït d’execució ràpida i que consumeix menys recursos que altres alternatives, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.

El programa té gran quantitat d’opcions de personalització i incorpora les característiques més útils que pot necessitar un client de correu avui en dia: filtres de missatges, gestió del correu brossa amb auto-aprenentatge, etc. Tot això juntament amb les opcions a les que podem estar més habituats, com ara la cerca de missatges o una llibreta d’adreces personal.

El software Adobe® Reader® es el estándar mundial para compartir documentos electrónicos. Es el único programa de visualización de PDF que puede abrir documentos PDF e interactuar con ellos. Utilice Adobe Reader para visualizar, buscar, firmar electrónicamente, verificar, imprimir archivos PDF de Adobe y colaborar en ellos.

RealPlayer es un versátil reproductor que, aunque pensado en principio para reproducir audio y vídeo en directo (streaming) a lo largo del tiempo ha ido evolucionando hasta convertirse en un completo reproductor multiformato. Puede abrir WAV, MP3, AVI, DVD, 3GP, WMV… la lista es interminable, y por supuesto incluye también los formatos propios de la casa: RealAudio, RealVideo, RealText y RealPix.

DivX para Windows provee todo lo que usted necesita para crear y reproducir vídeos DivX de alta calidad tanto en su ordenador como en otros dispositivos.

6. Programari gratuit per utilitzar a Tecnologia.

  • Pàgina de descàrrega. Cal ferdoble clic sobre “Windows” de la columna Download i de la fila Crocodile Physics.

Crododile Clips 3 es una versión más evolucionada que Crododile Clips Elementary.
Permite la simulación de circuitos eléctricos y electrónicos, de un nivel medio-avanzado, junto con sistemas mecánicos y electromecánicos.

EDISON, és un programa de simulació elèctrica que permet dissenyar circuits directament a través dels components físics ( piles, interruptors, conductors, bombetes, etc,…) i que el programa tradueix al seu esquema elèctric amb els símbols corresponents.

Programa que permet fer simulacions de circuits digitals senzills.

Relatran 3.5

El programa permet la pràctica d’exercicis sobre mecanismes : forces, avantatges mecànics, velocitats de gir, característiques dels components, relacions de transmissió… Incorpora un fitxer d’ajuda per a la resolució dels exercicis.

El Pneusim Pro ( Versió Demo ) és un programa de simulació pneumàtica e hidràulica molt potent. Al ser una versió demo, té algunes limitacions.

L´Autoesketch és un programa de dibuix lineal útil per fer plànols i dissenys d´objectes tecnològics.

Segueix les següents instruccions per fer-ne la instal·lació.

1-Descarregar l’arxiu comprimit.
2-Descomprimir-lo en qualsevol lloc del vostre Ordinador, llavors crearà una carpeta anomenada:
WSKETCH2.

3-Per funcionar simplement entra en la carpeta descomprimida del disc dur, i clicar sobre l’icona.


*Pots crear un accés directe al teu escriptori per facilitar l’accés.

VirPLC és un simulador virtual d’Autòmats Programables (PLC’s), amb diagrames de contactes (Ladder) en una pantalla i amb un pràctic simulador de HARD amb efectes multimèdia en una altre pantalla.
VirPLC és molt indicat per ús didàctic a Tecnologia de 4t ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *