AUDICIÓ A L’AULA

Aquesta tarda ha vingut a l’aula el Joan, un músic molt trempat amb ganes de fer-nos gaudir amb uns instruments força curiosos. Ens ha ensenyat un trombó alt (que és el més petit de la família dels trombons de vares), un trombó tenor, un fiscorn i una tuba. Hem aprés que el fiscorn només es toca a Catalunya i que és un instrument molt antic. També ens ha recordat que els instruments més petits acostumen a fer sons més aguts i els més grans sons més greus. També hem escoltat la mateixa melodia tocada amb els diferents instruments i hem vist que també haviem de canviar la veu per cantar-la.

A més hem jugat a descobrir cançons com el sol solet, el gegant del pi, el cargol treu banya entre altres. i també hem après que amb els instruments es poden fer sons com el motor d’una moto o la sirena d’un vaixell, quin ensurt ens hem fet amb aquest!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *