PASSATGERS AL TREN!

Ahir vam anar d’excursió al trenet del parc Catalunya de Sabadell i ens ho vam passar d’allò més bé! Com vam arribar força d’hora ens va donar temps de jugar una estona amb la sorra, les plantes, els arbres, etc del parc. Poc després vam esmorzar per agafar forces per poder pujar al tren i gaudir de les sorpreses que ens tenien preparades.

De trenet

Un cop a l’estació ens estava esperant el Toni que ens ha explicat una mica d’història sobre l’evolució dels mitjans de transport, i sabeu? els pintors som uns grans entesos en mitjans de transport, ja que quan ens han demanat diferents mitjans de transport n’hem dit un munt! i molt encertadament!

De trenet

Per poder entrar a l’estació hem hagut de comprar un bitllet de tren a la taquilla on hi havia una venedora molt especial que mai ha perdut el somriure malgrat se li ha girat feina 😉

De trenet

Ara que ja teniem tots el nostre bitllet en Toni ens ha ensenyat el lloc on tenen guardades les màquines de tren i on les arreglen i ens ha explicat que la primera màquina de tren funcionava amb vapor d’aigua.

De trenet

Finalment ha arribat el gran moment! hem pujat al tren!!! quina emoció! els pintors anaven demanant “més ràpid”, ens van les emocions fortes i just llavors hem començat a travessar túnels on a que no endevineu que hem fet tots? HEM CRIDAT UN MUNT! ha estat super divertit i una experiència per repetir!

De trenet

Per cert, gràcies a tots/es els/les acompanyants: Isa, Clara, Ramón, Anna i Ester que ens heu ajudat molt!

Aquí podeu veure totes les fotos:

https://picasaweb.google.com/bilsbcn/Trenet?authkey=Gv1sRgCKrfp9vUvqvXYg&feat=directlink

A la tarda a la classe hem intentat transportar una gran pedra per damunt d’uns troncs tal i com ens ha explicat el Toni al matí, però no acabàvem de trobar la manera, entre tots hem anat provant i fent proves de com ho podríem fer sense que la pedra caigui a terra, ha estat molt interessant veure les solucions que anàvem trobant!

De trenet

3 thoughts on “PASSATGERS AL TREN!

  1. TOÑI,NATALIA,GERARD

    hola soc natalia,el tren mu e passat super be,un peto Abigail

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *