MÉS POR!

Ja fa dies estem parlant força sobre el tema de la por a classe, i dia a dia van sortint converses noves molt interessant, en aquests moments molts nens/es de la classe ja comencen a donar “consells” a altres de com superar les seves pors i hem aprés a introduir elements que ens fan por en el nostre joc del dia a dia de manera que ens ajuda a superar-la. Ahir dimarts com a excusa per seguir parlant del tema vàrem escoltar un conte que ens va deixar la Cristina de la classe dels volcans, “el petit koala”. On explica la història d’un koala que es queda sol per la nit i ha de superar la por al drac, ens ha agradat molt!

En acabar hem dibuixat alguns dels personatges d’aquest conte: el koala, el bruixot i el drac. Alguns l’hem en grup i altres sols, cada nen/a decidia, igualment cada ú podia triar el material amb que pintar!

Mireu quines obres d’art!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *