“Mitologia i transsexualitat” és un projecte innovador i únic. És la constant i perpètua búsqueda de la igualtat d’un col·lectiu cada vegada menys marginat a la nostra terra, i el seu reflex en la mitologia grecoromana, específicament l’ovidiana, que tant ha marcat la nostra societat. Com indica el nom del treball, tractem de relacionar l’actualitat transsexual amb els mites on trobem canvis de sexe.

Al llarg de les pàgines, el lector podrà veure com queda demostrada la manera que un tema que tant ens afecta actualment ja rondava pel cap dels grecs fa més de 2000 anys. Per això, s’han utilitzat recursos i eines que afavoreixen els objectius desitjats, com enquestes, entrevistes, anàlisi d’articles, de mites i d’obres d’art i altres d’una forma creativa i coherent.

Una altra idea innovadora és la de la creació d’una pàgina web, on no només treballem un únic grup de recerca, sinó que som tres grups (i en total 7 persones) que treballen per una fi comuna amb un tema que ens uneix: la sexualitat mitològica.

Esperem que gaudeixi del nostre treball i esforç tant com ho hem fet nosaltres al llarg d’aquesta setmana de Projecte de Recerca de 4t de l’ESO.