D’acord amb la hipòstesi que tenim sobre que encara no s’accepten del tot els homosexuals, hem trobat una notícia actual que hi està relacionada.

El diumenge 12 de Juny del 2016, a Orlando (Florida) va ocórrer un dels pitjors tiroteigs enregistrats en aquest país, EEUU. Va passar a prop de les dues de la matinada quan un home de 29 any,  identificat com Omar Siddique Mateen, va entrar disparant a un club popular entre la comunitat gai, anomenat Pulse.

Quan va succeir tot això,  l’interior del recinte hi havia unes 300 persones, l’home va atacar un vigilant a la porta i així va aconseguir entrar a dins. Poques persones van poder fugir, de les que van quedar dins, en va matar  50 i va ferir greument 53. Tres hores més tard va intervenir la policia amb un cotxe blindat i amb explosions controlades, quan van aconseguir entrar,  van matar  l’home a trets.

Per declaracions del seu pare, Mir Saddique, es pensa que el motiu de l’atac protagonitzat pel seu fill no era per motius religiosos sinó per motivacions homòfobes. Va afegir que el seu fill tenia aquesta indignació en contra dels homosexuals des que en una visita que va fer a Miami va veure dos homes besant-se.

http://epv.elpais.com/epv/2016/06/13/seccion_internacional/1465811540_271277.html?autoplay=1