Aquest treball tracta sobre els diferents tipus de sexe a la mitologia de les Metamorfosis del poeta llatí Ovidi a partir de la lectura de Narracions de mites clàssics.

El motiu pel qual hem escollit el tema de la sexualitat en les Metamorfosis d’Ovidi és perquè durant aquest any, en la classe de llatí, hem treballat l’adaptació d’aquest llibre anomenat Narracions de mites clàssics, representant-lo per mitjà de  vídeos, fotos, fent comentaris dels treballs i publicacions que han fet els alumnes de cursos passats i que podeu consultar al nostre bloc Metamorfosejats

Amb aquest treball volem mostrar tot el que hem après sobre la mitologia, però també el que volem és endinsar-nos més en aquest tema de la mitologia i passar de la versió adaptada a les Metamorfosis originals i resseguir la seva vigència en els mites que tracten sobre la sexualitat i la diversitat sexual. Ens crida molt l’atenció en el sentit que ens agrada anar descobrint que tots els temes sexuals que tracten els mites són exactament els temes sexuals de l’actualitat, tot i que aquest llibre hagi estat escrit fa més de 2.000 anys, cosa que realment ens sorprèn ja que en aquella època parlar per exemple de l’homosexualitat era una tema tabú però realment es donaven de facto totes aquestes condicions sexuals com l’homosexualitat, la transsexualitat, etc…

Per tant, esperem gaudir al màxim amb aquest projecte conjunt que tant ens agrada.