XIV JORNADA MARTA MATA

Benvolguts amics i amigues,

ens complau anunciar-vos que la 14a. Jornada Marta Mata se celebrarà el dissabte 6 de novembre d’aquest 2021, a partir de les 9 del matí amb el títol  JOAQUIM FRANCH, L’EDUCACIÓ EN EL LLEURE I ELS DRETS DE L’INFANT, pensant en la importància de l’educació en el lleure, després del fort impacte negatiu que ha rebut aquest sector d’ençà de l’inici de la pandèmia el primer trimestre de 2020.

L’educació és una responsabilitat de la societat, que comparteixen les famílies, l’escola i el lleure.

S’ha pensat en la figura de Joaquim Franch (1944-1987) per parlar del pensament i l’obra d’aquest educador i pedagog que, a més d’un bon mestre, va ser un referent de l’educació en el lleure a Catalunya.

Us adjuntem el programa de la Jornada.

Ens agradaria molt saludar-vos-hi personalment.

El Patronat de la Fundació MARTA MATA

PROGRAMA I INSCRIPCIÓ EN EL SEGÜENT ENLLAÇ:

XIV Jornada Marta Mata

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *