FORMACIONS

Hem triat aquestes quatre formacions, per a fer-ne difusió, pel protagonisme que donen  a la literatura infantil i juvenil i a la biblioteca escolar, matèria primordial del nostre blog.

  • Com cada any (i ja van 42) us fem arribar el nostre programa de lEscola d’Estiu del Penedès. Enguany, dedicada, a un dels temes d’actualitat que sacsegen la societat cada dia i també els centres educatius, a qualsevol etapa, com és tot allò que té a veure amb el gènere. Molt recomanable fer una ullada al programa perquè és molt engrescador; tot i ser en format virtual, el perfil professional dels ponents i dels talleristes són una garantia de que serà una formació amena i profitosa.

(Clicant sobre la imatge, accedireu al contingut)

  • Dins la programació de la 56a. Escola d’Estiu Rosa Sensat:

Quan els llibres no serveixen per a res:

Identitats, literatura i educació.

 (Clicant sobre la imatge, accedireu al contingut)

Oberta la preinscripció al Màster de Biblioteques escolars i Promoció de la lectura.

El Màster de Biblioteca escolar i Promoció de la lectura ofereix formació sobre l’organització i el funcionament de la biblioteca a l’escola, el coneixement dels llibres infantils i juvenils i el desenvolupament
de projectes que incideixin en els hàbits de lectura de la població.

El Màster és semipresencial i s’adreça tant a professorat de primària com de secundària,  a bibliotecaris i documentalistes, així com a mediadors i promotors culturals, a educadors del lleure, gestors culturals i professionals del món de l’edició. Organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i per la Universitat de Barcelona (UB),  té 60 crèdits ECTS, i es pot fer en un o dos cursos. Les sessions presencials es fan els dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30 h, de setembre a març, a la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals c/ Melcior de Palau, 140 (Estació de Sants)

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya reconeix la formació del Màster en el perfil docent «Lectura i biblioteca escolar», una de les figures d’especialista que poden demanar les  escoles públiques per formar part del professorat dels centres.

Podeu trobar més informació i fer la preinscripció a: https://ja.cat/1Vd29

  • La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya juntament amb l’Abadia de Montserrat, organitza l’onzena Escola d’Estiu de Literatura Infantil i Juvenil, adreçada a persones que des de l’àmbit de l’ensenyament, la biblioteca infantil, la recerca o la motivació personal, tinguin interès en l’aprofundiment d’aquest tema. Aquesta edició se centra en literatura infantil i inclusió, Els llibres que tinc a les mans reflecteixen la meva realitat?

 (Clicant sobre la imatge, accedireu al contingut)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *