BONA INICIATIVA: ELS CONTES DE LA MARGA

Fem difusió d’una iniciativa molt maca per part d’una mestra jubilada que coneix i valora la importància d’explicar contes als infants.
Ens presenta el bloc amb aquestes paraules:
M’he jubilat i he decidit començar a fer un blog de contes, ja que els contes sempre m’han ajudat en la meva tasca educativa. M’encanten i és una manera de no oblidar la feina feta. Hi ha reflexions sobre lectura i contes que m’agraden. Per qui li pugui interessar deixo l’enllaç.
ELS CONTES DE LA MARGA
ELS CONTES DE LA MARGA
M’encanten els contes! i vull compartir la meva experiència professional com a mestra i també com a mare primer i ara com a àvia.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *