CLUB KIRIKO. UNA BONA SELECCIÓ DE LLIBRES PER A REGALAR

venatulibroTrobar un bon llibre per a nens i joves no és difícil. Hi ha molts llibres a les llibreries i molt bons. En aquesta selecció  els llibreters n’escullen alguns que els han agradat especialment per la història que expliquen, per les seves il·lustracions, per la seva atemporalitat, perquè amb ells s’aprèn alguna cosa, per les seves boniques paraules, … Si entre tots els que aquí es proposen no hi ha el que busques, ves a la llibreria que allà segur que  el trobaràs.

Clica sobre la imatge i accediràs a la selecció.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *