EL GARBELL (Butlletí nº 6)

garbell6Amb El Garbell 6 ens hem avançat a l’hivern per tal de poder fer la carta als reis amb més tranquil·litat i poder triar millor els llibres que formaran part de la biblioteca escolar, o bé els que es convertiran en una bona orientació per a les famílies. Aquest nou butlletí suma 88 títols nous als ja publicats en els anteriors Garbells, i dóna la benvinguda a les noves editorials que han apostat per la literatura infantil i juvenil de qualitat: BiraBiro, Fragmenta, Nandibú, Pastel de Luna, Sembra, Sidillà i Silonia.

Després d’haver celebrat la II Jornada de Literatura i Educació, i d’haver compartit les lectures que d’alguna manera van significar la porta d’entrada a la literatura, ens vam adonar que els llibres no només ens permeten fer llargs viatges en el temps, sinó que a través seu se’ns feia present tot l’univers que ens envoltava: qui ens els va  posar a les mans, quan els vam llegir, on els vam llegir, amb qui estàvem… Tant de bo algun d’aquests llibres que ara recomanem pugui esdevenir un referent per als nous lectors i es converteixi en una experiència de vida lligada a la lectura.

Les recomanacions que trobaràs en aquest butlletí són orientatives. Si vols tenir llistes més exhaustives, no dubtis a posar-te en contacte amb la biblioteca.

Recorda que pots comprar els llibres ressenyats a El Garbell a la llibreria virtual Quins llibres de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. Que tinguis unes bones lectures!

Pots consultar El Garbell 6 en versió revista o pdf. i també clicant damunt la imatge.

rosasensat
Text de la pàgina WEB de Rosa Sensat
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *