PENSEM-HI!!!

Si cliqueu damunt el fragament de l’article que teniu a continuació, podreu llegir-lo tot, a més d’altres articles  molt interessants sobre l’actualitat de les biblioteques escolars.

És el bloc de la Glòria Durban, persona prou coneguda dins l’àmbit de les biblioteques escolars per les seves publicacions i les seves xerrades arreu. A Saifores també l’hem sentida.

El curs passat, des del Seminari volíem fer unes reflexions i en vam encetar el tema a la convocatòria d’una trobada. Per això, llegir l’article de la Glòria, ha estat un plaer. I allò que diu és molt més clar i directe que el que nosaltres vàrem voler insinuar. Felicitats per la teva valentia.

durban

I aquí teniu un fragment d’un altre article:

Primer aspecto: Habría que repensar las políticas. Falta un impulso más decidido para las bibliotecas escolares por parte de la administración educativa que es quien tiene la responsabilidad de su implementación. Hay quien piensa que no hay política al respecto. En este momento estamos viviendo del recuerdo de las políticas puestas en marcha con programas específicos que en su momento supusieron un avance importante. Ahora la acción es de mínimos y sin orientación, porque son propuestas que no aportan futuro para la biblioteca escolar.

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *