Cambridge

LISTENING, READING…

 

Hem fet una entrevista a una alumna de la matèria de Cambridge perquè ens informés sobre el que treballen a l’assignatura.

 

  1. Perquè us vau interessar a fer Cambridge? Perquè vull saber parlar diverses llengües i Cambridge m’ajuda a millorar l’anglès.
  1. Notes que has millorat? Sí, és difícil i depèn de com, em costa d’entendre-ho però sí, he millorat.
  1. Què voleu aconseguir? Passar l’examen amb bona nota. Ens permetrà tenir el títol, que també ens anirà bé.
  1. Què feu de diferent en aquestes classes? Aprenem vocabulari i altres coses que a tercer encara no hem fet.
  1. Què hi practiqueu més, oral, escrit, etc.? Bàsicament, fem de tot: listening, reading, writing i speaking. En general, el que més practiquem són els readings i els writtings. També ens prepara molt per l’examen, fent exàmens d’altres anys.
  1. Les classes són més entretingudes, comparat amb les classes d’anglès normal o es fan més llargues? Depèn del dia, però normalment són entretingudes perquè t’explica coses tota l’estona i has d’estar molt atent, en canvi, a classe és més suau.
  1. Els primers dies de començar Cambridge, ho trobaves molt difícil? No ho veia gaire difícil, però ho era. Al veure la nota del primer examen, em vaig adonar que m’havia de posar les piles i em costava molt. Ara mateix, ho continuo trobant difícil, però m’he adaptat al ritme.
  • Us hi trobeu a gust? Sí, és un grup tranquil i s’hi treballa molt bé.

 

Meritxell N. Marc L. (3B)

Go to Top