TALLER TÀNDEM: L’ADDICCIÓ AL MÒBIL

El dimecres, 24 d’abril vam fer l’últim taller tàndem que tractava sobre l’addicció al mòbil. Ens va resultar força interessant perquè ens va explicar el tema de manera diferent. Ens va sorprendre que hi hagués tanta gent viciada amb el mòbil.

Vam saber el recorregut d’un missatge mòbil. Primer va del mòbil emissor a un antena, d’aquí al satèl·lit, i després a una altra antena, per finalment arribar al mòbil receptor.

Ens va sorprendre el fet que en alguns països hi ha més mòbils que persones. Per exemple, a la Xina, a Estats units i a Espanya. O també que per Cap d’any s’envien al voltant de 18 milions de missatges… En una sola nit!

El mòbil en lloc de ser una eina útil per comunicar-se, s’ha convertit en una droga que et canvia el caràcter i t’aïlla dels teus amics. Això ho vam aprendre fent jocs de rol.