Fem atletisme

Hem anat al poliesportiu L’Hospitalet Nord per fer  atletisme. Quan hem arribat, hem fet jocs d’escalfament i després ens han dividit en grups per fer quatre  activitats diferents que eren: llançament de vòrtex, curses de tanques, curses de velocitat i salt de llargada.

La de vòrtex consistia en llançar el vòrtex el més lluny possible,  hi havia cons que marcaven els punts. El primer sumaves 1 punt, el segon 2 punts, el tercer 3 punts, el quart 4 punts i el cinquè 5 punts.

La segona activitat era una cursa de tanques, aquesta consistia en córrer mentre saltàvem les tanques.

La de salt de llargada, com el nom diu, havies de saltar el més lluny possible des d’una marca que hi havia al terra i caient a un banc de sorra.

La penúltima era la de velocitat, vam fer curses variant la posició de sortida.

Per acabar tots vam fer una cursa de relleus. Va ser una pasada però vam acabar super cansats!!

Alumnes de 6è