CANTÀNIA

Hola! Som els alumnes de cinquè i aquest any, com és tradició a l’escola, hem participat a Cantània. És una activitat on l’escola ha treballat una obra, Partícules, durant l’any. El gran final és la nostra interpretació, una experiència musical inoblidable damunt de l’escenari.
La nostra cançó preferida va ser El Destí de l’Univers. Vam utilitzar alguns dels complements que portàvem: pompons, una ampolla amb pasta que simulava un shaker i una corona que era com una copa d’un arbre.
Voldríem agrair a la nostra mestra de música, l’ Eva Segura per la seva paciència i per haver-nos ensenyat tan bé les coreografies i també per ajudar-nos a entendre millor les lletres de les cançons.
Pels nostres pares va ser una sorpresa molt agradable. No s’esperaven que tot sortís tan perfecte i molts es van emocionar molt.
Va ser una experiència increïble!