JA TENIU AQUÍ EL SEGON PROGRAMA DE RÀDIO!!!!!!

Ja podeu sentir el nostre segon programa de ràdio! Ha estat tota una aventura! Hem tingut problemes tècnics que ens han impedit mostrar l’apartat d’entrevistes que havíem gravat, a més el divendres 14 quan havíem d’acabar de gravar el que ens faltava ens van comunicar que només tindríem una hora d’electricitat, per tant vam treballar sota pressió per acabar… Aconseguir tenir el programa ha estat tota una prova, ho hem hagut de gravar desordenadament i això ha estat una gran dificultat pel nostre conductor; Marc Jo. Encara tenim problemes amb el so, ens falta utilitzar més el llenguatge radiofònic, som conscients però estem guanyant en expressivitat i en ritme! Els nostres técnics de so ; Pau, Lluc i Bernat, han millorant moltíssim i ara estan començant a aconseguir posar la música en el moment que toca, la nostra directora técnica; L’Alba, ara controla més els nivells de so i les entrades i sortides dels locutors, i tots plegats col·laborem perquè tot surti el millor possible!

Lamentem molt que no es pugui emetre l’entrevista tan fantàstica que vam fer a l’Adrià i la Jesusa però la repetirem !

GAUDIU AMB EL NOSTRE PROGRAMA! US EL RECOMANEM!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a JA TENIU AQUÍ EL SEGON PROGRAMA DE RÀDIO!!!!!!

  1. Oriol diu:

    Com mola la Radio Llorençà!! Tothom l’hauria d’escoltar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *