EL SEGON PROGRAMA DE RÀDIO ESTÀ EN PREPARACIÓ!

El divendres 7 de febrer teníem el nostre programa preparat per gravar però ens va passar el mateix que passa en les ràdios professionals, vam haver de ser capaços d’improvitzar. Teníem previstes entrevistes en diferit als jugadors del llorençà però les persones responsables es van descuidar la gravadora, en l’apartat d’entrevistes esperàvem la participació de la germana de Txell que és periodista i està treballant a Catalunya ràdio, però un petit accident li va impedir venir. Li enviem les nostres salutacions i esperem es millori i ens pugui acompanyar en algun altra programa. A qui si vam tenir va ser a la Jesusa i l’Adrià pares de l’escola que col·laboren en l’hort i a l’ Oriol Rios que és un ex-alumne de l’escola i secretari del centre excursionista de Sant Llorenç.Oriol Rios

La tarda va ser intensa, a les quatre estàvem preparats per començar la gravació però l’Oriol va trucar dient que arribava amb retard i ens vam veure obligats a canviar l’Ordre de gravació. El cansament i els nervis es feien notar. La tensió acumulada començava a produir riures i distraccions. Va ser tota una prova de resistència. El Pau i l’Alba técnics de so i gravació van estar al peu del canó tota l’hora i mitja. Sabíen que qualsevol distracció podia enfonsar la feina de tot el grup. La Claudia i la Txell van haver de reformular preguntes i adaptar-se al nou guió. El Bernat i el Lluc van canviar la forma de presentar les notícies i van fer una entrevista excel·lent. El Pere Saladelafont, el Nikita i el David Nicolas van aconseguir explicar uns acudits fent pauses i vocalitzant. La Neus va fer la documentació fotogràfica i els vídeos. El Martí va ajudar als técnics de so i el Marc Jo, conductor del programa, va haver de fer un gran esforç, casi bé de professional per conduir el programa. L’Àdrià i la Jesusa van venir puntuals i vam començar a gravar l’apartat de les entrevistes i just després ja teníem l’Oriol esperant i vam gravar el principi del programa però no vam acabar de gravar els altres apartats, així que haurem d’esperar al proper divendres per acabar.Oriol Rios

No us descuideu de connectar-vos al bloc per sentir-lo.

Aquest programa de ràdio serà millor que l’anterior … no ho dubtis!

Ah! Ens descuidàvem una salutació pel Xavi , company nostra de la ràdio que està de vaitge. Et vam trobar a faltar, però sabem que estàs gaudint en el teu viatge familiar per sudamérica i quan tornis ens explicaras en la ràdio la teva experiència.

Per si no us podeu esperar aquí teniu un petit tastet de les entrevistes que hem fet:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *