ARA SI, ESTEM PREPARATS!

Ara, cada dia que passa, ens anem sentint més animats i al mateix temps més nerviosos. Sabem que fem coses bé i altres no tan bé, i això ens neguiteja. L’Amadeu, el director del programa, ja està preparat per donar l’entrada als locutors i la música. L’Ot, el tècnic de so, ja té la llista de música i recursos preparada amb el windows media. El Pere s’entrena com a conductor, l’Abdeladim i el Nikita preparen una secció d’esports, l’Unax, el Bernat i la Halima ja tenen a punt l’escaleta de l’apartat de recomanacions de notícies, la Txell amb el Mohamed i el Pol s’han pensat un apartat de música exprés i acabarem el programa amb la secció Riure és bo, on l’Hug, la Júlia i el Feliu practiquen com encomanar el riure amb el ritme i l’entonació.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a ARA SI, ESTEM PREPARATS!

  1. HUG PUIG diu:

    Ara si que estem preparats tot el aquip

  2. Ot Valls Martínez diu:

    ÉS MOLT DIVERTIT I A MÉS A MÉS DE MOMENT HO ESTEM FENT MOLT BÉ,PERÒ JA APRENDREM MOLT MÉS I SEREM UNS PROFESSIONALS,

    JA HO VEUREU!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *