Curs 0910: 9 programes

Curs 0910: 1r programa 6è “La nostra escola”

Els alumnes de 6è han iniciat els programes de ràdio que aquest curs farem a l’escola Riumar i que emetrem cada primer dimecres lectiu per ràdio Delta, al voltant de les onze del matí.

En aquest primer programa han parlat de la nostra escola, de com és, de quines coses fem, de les dependències de què consta i de quines coses podria millorar i ser més atractiva.

Es tractava de què preparessin un guió per explicar el tema i trobar les coses positives i les coses que es poden millorar. Elles mateixes van triar les cançons que volien que sonessin durant el programa.

Les alumnes que han participat han estat Tatiana Cortés , Thais Cardona i Sandra Aliau. Finalment s’ha fet l’edició i efectes musicals per part del director Francesc Bertomeu. El programa va ser emès el dia 7 d’octubre per Ràdio Delta.

Curs 0910: Prog. 02 5è “Castanyada i Halloween”

Els alumnes de 5è han protagonitzat el programa del mes de novembre del 2009, segon programa del curs, en què han fet de reporters per tot el centre durant la celebració de la Castanyada.

Es tractava de què preparessin algunes preguntes dels aspectes més importants de la celebració d’aquesta festa tradicional. La modalitat de programa ha estat la de reporter de carrer, entrevistant durant la festa “in situ” a diversos membres del centre. D’aquesta manera han entrevistat almnes d’infantil sobre l’exposició de fruits de la tardor. Han entrevistat la Cap d’Estudis, M. Carme Ventura sobre com s’ha preparat la festa i els diversos actes de la Castanyada. Han entrevistat a personatges disfressats i finalment han entrevistat alumnes que entraven o sortien del passadís del terror.

Els alumnes que han participat han estat Aida Llambrich, Balma Cascón i David Mora. Finalment s’ha fet l’edició i efectes musicals per part del director Francesc Bertomeu. El programa va ser emès el dia 4 de novembre per Ràdio Delta.

Curs 0910: Prog. 03 Alumnes 4t “El Nadal i l’hivern”

El tercer programa del curs 2009-2010 ha anat a càrrec dels alumnes de 4t. En ell hem elaborat un guió sobre el Nadal a l’escola, explicant les coses que fem, com el preparem, com el vivim i com el celebrem. També hem parlat de l’hivern, del fred i de la grip i els alumnes ens han cantat una cançó que han aprés a música sobre els constipats.

En ell han participat els alumnes de 4t Janet Turon, Joana Casanova i Àlex Pérez.

 

 

Curs 0910: Prog. 04 Alumnes 3r: “Cicle, vacances, reis i poble.”

Els alumnes de 3r han protagonitzat el programa del mes de gener del 2010, quart programa del curs, en què han parlat de diversos temes. En el guió que han preparat amb el director han parlat dels següents temes: El canvi de cicle inicial a mitjà; La tornada a l’escola després de les vacances de Nadal; Els regals dels reis; El poble. En ell han intervingut els alumnes Marc Garcia, Marc Bertomeu, Gemma Mayoles i Sergi Zaragoza. En el control de so i part tècnica ha estat Oriol Bertomeu i en l’edició i efectes musicals Francesc Bertomeu. El programa va ser emès el dia 13 de gener per Ràdio Delta.

Curs 0910: Prog. 05 Alumnes 2n: “Carnaval, Ajuntament i Pau”

El mes de febrer de 2010 ha tocat el torn als alumnes de 2n. Aquest cop hem variat el format i hem fet intervenir a dotze alumnes del curs, per entorns de 4, aprofitant l’equipament nou que hem rebut d’XTEC ràdio, tal com podeu veure a les fotos.

En primer lloc han intervingut Roger, Anna, Àlex i Jénifer que han parlat del Carnaval i de com el celebrem a l’escola riumar.

En segon lloc han intervingut Paula, Júlia, Daniel i Marc que han parlat de l’Ajuntament, del Barri i del poble i també de les senyals de tràfic.

Finalment han intervingut Paula Franch, Yanira, Erian i Aleix Castells que han llegit un poema de Machado i han parlat de la pau.

Curs 0910: Prog. 06 Alumnes 6è: “Estada a la neu”

El mes de febrer de 2010 els alumnes de 6è han fet una sortida a la neu, a la Vall de Núria, durant 3 dies per aprendre esquí alpí.

En tornar-hi han realitzat aquest programa de ràdio en què destaquen els aspectes que més els han agradat de la sortida i l’expliquen una mica.

Curs 0910: Prog. 07 Alumnes 1er: “Vacances, projecte…”

Els alumnes de Primer han protagonitzat el 7è programa de Llapis i Paper de l’Escola. Han parlat de diversos temes: Els oficis, les vacances, el projecte que fan sobre el dofins, la primavera.

Han pogut participar la totalitat dels alumnes. Podeu escoltar-los pitjant a continuació.

Curs 0910: Prog. 08 Alumnes P5: “Sant Jordi”

Els xiquets i xiquetes de P5 han enregistrats el programa de ràdio del mes de maig de 2010 i han parlat sobre la celebració del Sant Jordi a l’escola i de la trobada amb els alumnes d’infantil de l’escola Sant Miquel que ens van visitar el dia 28 de maig.

Han participat la majoria d’alumnes i el programa va ser emès per ràdio delta el dia 5 de maig. El podeu tornar a escoltar clicant al reproductor si teniu instal·lat al vostre ordinador el Real Player.

Curs 0910: Prog. 09 “Comiat 6è”

En aquest darrer programa els alumnes de 6è han passat tots per davant els micros per parlar-nos dels seu pas per l’escola, dels seus records i experiències que han accumulat durant 9 anys al nostre centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *