Perquè fem ràdio?

El programa Llapis i Paper és una iniciativa de la Ràdio Municipal de Deltebre, Ràdio Delta i els centres d’ensenyament de Deltebre. En la nostra escola el programa l’hem anomenat “Llapis i Paper” perquè és allò que més utilitzem a l’escola.

Què volem amb aquest programa?

Volem explicar-vos què fem a l’escola, com és la nostra escola, com vivim les coses que passen al nostre voltant i explicar-vos-ho amb la nostra veu, la veu dels xiquets i xiquetes de l’escola Riumar.

Com funciona el programa?

Des de la directora de Ràdio Delta se’ns va proposar el programa i se’ns proposen els temes a tractar. La nostra escola s’encarrega de fer els guions radiofònics (mestre i alumnes) i fer els enregistraments. Finalment es fa el muntatge de tot el programa i s’envia a Ràdio Delta que ho emet.

Quins dies sortirà el nostre centre per Ràdio Delta ?

Serà els primers dimecres lectius de cada mes des d’octubre a juny a les 11 h. Per tant sortirem els dies 7 d’octubre, 4 de novembre, 2 de desembre, 13 de gener, 3 de febrer, 3 de març, 7 d’abril, 5 de maig i 2 de juny.

Quins temes volem tractar?

Començarem parlant de la nostra escola, com és , què fem, què ens agrada, què no ens agrada; També volem parlar dels temes d’actualitat, com ara la Crisi econòmica, el nostre barri, les festes més assenyalades, els deures i la feina d’escola, el nostre poble, l’acabament dels alumnes de 6è, etc.

Esperem que gaudiu del nostre bloc i que hi participeu i proposeu temes que voldríeu que en parlessem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *