Programa de 2n sobre el pas pel cicle inicial

Programa de ràdio fet pels alumnes de 2n sobre el seu pas pel cicle inicial a l’escola Riumar.

A les acaballes del curs, els alumnes de segon de cicle inicial i jo mateixa, M.Carme Ventura, la seva tutora, hem volgut fer una miqueta de repàs i de valoració sobre com han anat aquests dos primers cursos d’Educació Primària, com s’ imaginaven aquesta nova etapa, quins records en tenen, què és el que més els ha agradat,…

El mestre Francesc Bertomeu ens ha muntat la gravació i la part tècnica i el programa ha estat retransmès en directe per Radio Delta el dia 17 de maig. Anem a escoltar què ens expliquen!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Ràdio 4t: Projecte i colònies

Els alumnes de 4t i la seva tutora Roser han enregistrat el segon programa de ràdio del curs on han parlat del Projecte de l’Antiga Grècia que estan fent i de les colònies de fi de curs que faran al maig i juny. S’ha emès per Ràdio Delta, emissora municipal de Deltebre, el dimecres dia 15 de febrer de 2017. Esperem que us agradi!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El pas per l’escola, per 6è

Els alumnes de 6è i el seu tutor Aleix, han enregistrat el primer programa de ràdio d’aquest curs, parlant sobre el seu pas per l’escola. Han explicat quins són els mestres que han tingut, les anècdotes viscudes, els seus sentiments, el futur pas a l’institut, etc.
La part tècnica l’ha realitzat la comissió de ràdio de l’escola en diverses sessions i s’ha emès per ràdio Delta, emissora municipal de Deltebre , el dimecres dia 23 de novembre.
Aquest ha estat el primer dels quatre programes previstos a realitzar durant aquest curs.

Podeu escoltar el programa en el següent enllaç:

Publicat dins de General | Deixa un comentari