Curs 1213: 7 programes

Programa 01: 6è parla del projecte i del darrer curs

Emès l’octubre de 2012

Els alumnes de 6è han enregistrat el primer programa del curs 2012-2013 en què han parlat tota la classe i també han fet una entrevista al seu tutor Vicent Cerdà.
Han parlat de la diferència del curs de 5è al de 6è i del projecte que faran aquest curs relacionat amb el riu Ebre.

 

Programa 02: 3r parla de l’hortet i els rats penats

Emès el novembre de 2012

El segon programa del curs l’han realitzat la classe de 3r. En ell han parlat de l’hortet de centre que han començat a preparar, dels rats penats i del nou curs de 3r.

L’enregistrament, el muntatge i l’edició l’ha fet el director Francesc Bertomeu.

S’ha emès per ràdio Delta el dimecres 28 de novembre de 2012.

De Fem ràdio 1213
De Fem ràdio 1213

Programa 03: P5 parla del Nadal

Emès el gener de 2013

Els alumnes de P5 han explicat com van viure el Nadal i les activitats que van fer l’últim dia. Hem fet l’enregistrament al departament d’educació infantil, en dos grupets d’onze alumnes. Entre altres coses han parlat del teatre “El conte de Nadal”, de la visita del patge, del pare Noël i del cagatió. El podeu escoltar pitjant a continuació:

Programa 04: 4t parla dels oficis antics

Emès l’abril de 2013

El quart programa del curs l’han fet la classe i la mestra de 4t de primària i han parlat dels oficis antics del nostre poble. Cada alumne ha explicat algun dels oficis que han estudiat i que han recopilat dels seus pares, mares, iaios i iaies. Amb ells podem descobrir i conèixer els antics oficis que feien els nostres iaios i iaies i que han caigut en el desús per la modernització del sistema de treball. El programa ha estat emés per ràdio Delta el dimecres 10 d’abril de 2013.

Programa 05: Premis Sant Jordi

Emès per Sant Jordi 2013

En el cinquè programa, els alumnes de Primària, guanyadors del concurs literari de Sant Jordi de cada curs han enregistrat els seus escrits, siguin poemes o narracions. Podem gaudir de la inventiva i de la imaginació que els xiquets i xiquetes del Riumar mostren en aquestes produccions.

 

Programa 06: Remember when… 5è

Emès el maig de 2013

Els alumnes de 5è i la mestra d’anglès, Mercè, han preparat un programa de ràdio en anglès on han parlat i cantat les seves cançons preferides en anglès.

El programa s’ha fet a l’escola i s’ha emès per ràdio Delta, emissora municipal de Deltebre. Enregistrat per la mestra i alumnes d’anglès de 5è de primària el dia 7 de maig de 2013 i muntat i editat per Francesc Bertomeu.
Radio program made ??school Riumar Deltebre La Cava and broadcast radio Delta station Deltebre. Recorded by the teacher and students in 5th grade English on 7 May 2013 and assembled and edited by Francesc Bertomeu.

 

Programa 07: 6è explica el viatge a Cantàbria.

Emès el juny de 2013

Els alumnes de 6è han enregistrat el setè i últim programa del curs parlant del viatge de fi de curs a Cantàbria. Dia a dia van anar enregistrant el què feien, què visitaven, què els agradava més, com eren els albergs, etc. Finalment el mestre Vicent Cerdà, tutor del curs i impulsor del projecte de l’Ebre i organitzador del viatge a Cantàbria explica les motivacions que l’han portat a fer-lo i les conclusions que en treu. Escolteu-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *