Curs 1314: 10 programes

Prog. 10: 6è parla de les colònies i la trobada

Els alumnes de 6è de l’escola Riumar han tancat, com tots els anys, el programa de ràdio “Llapis i paper”. Han parlat de les colònies que van fer a Vilafranca dels Ports, amb el seu tutor Vicent i el mestre Albert. Han explicat les activitats que van fer i el que més els va agradar. També han parlat de la trobada que, per primer cop, es realitza entre tots els alumnes de 6è del municipi i que es realitzarà a la nostra escola dimecres 4 de juny, per iniciativa del mestre Vicent. En ella es coneixeran els diversos alumnes de 6è que han de coincidir el proper curs a l’institut i faran activitats esportives. Finalment el tutor Vicent ha parlat de les colònies i de la trobada.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 09: News around the World!

Programa de ràdio en anglès enregistrat per la classe de 5è i la mestra d’anglès Anna en què han parlat de notícies del món. S’ha emès per Ràdio Delta el dimecres 7 de maig de 2014.

Radio programme recorded in English language by the class of 5th and the English teacher Anna speaking abount the World news.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 08: Guanyadors del concurs de Sant Jordi

Els guanyadors del concurs de Sant Jordi de primària, han llegit les seves obres i ho hem enregistrat en el 8è programa de curs. S’ha emès per Ràdio Delta el mateix dia de Sant Jordi.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 07: 5è fan un concurs sobre Europa!

Els alumnes de 5è i la seva tutora han enregistrat un programa de ràdio sobre una activitat molt interessant que han fet en l’àrea de medi. Es tracta d’una activitat de curiositats i informacions diverses sobre Europa i que han dut a terme durant diversos dies i ha finalitzat fent un concurs de coneixements per equips.
Els alumnes expliquen com es va gestar el concurs i han repetit algunes de les preguntes que van fer.
La mestra tutora també ha explicat la finalitat i l’objectiu de l’activitat i la valoració que en fa, que ha estat positiva i engrescadora.

El programa ha estat muntat pel director i s’ha emès per ràdio Delta el dimecres dia 1 d’abril.

Escolteu-lo!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 06: 4t parla de Carnaval i de les colònies

Els alumnes de 4t, juntament amb la seva mestra tutora M.Carme Llaó, han parlat en el sisè programa de ràdio, que s’ha emès per ràdio Delta el dimecres dia 5 de març de 2014.
Els alumnes, per grups han explicat com celebrem el Carnaval a l’escola Riumar, quines activitats vam fer, quines disfresses van portar, quines consignes i com va anar la Rúa de l’últim dia.
Com que aquest any van de colònies, també han explicat el lloc on van, les activitats o tallers que faran i perquè els agrada anar de colònies.
Finalment, han fet una petita entrevista amb la mestra tutora M. Carme Llaó, sobre les colònies i sobre la seva impressió quant als seus resultats i comportament a l’escola i li han agraït el que han fet aquest dos cursos amb ella.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 05: 3r parla dels oficis i de la pau

Els alumnes de 3r han enregistrat el cinquè programa d’aquest curs 2013-2014. Han parlat de l’ofici que volen fer quan siguen grans i cadascú ha explicat perquè li agradaria i què caldria estudiar per arribar-hi. Després han explicat el desig que van escriure el dia de la Pau, el passat dijous dia 30 de gener.

El programa el va preparar la mestra tutora Virginia Franch, que va elegir el tema dels oficis que apareixia en l’àrea de llengua catalana. El director Francesc ha afegit el tema dels desitjos de la Pau i ha fet l’apartat d’enregistrament, edició i pujada a Internet.

El programa s’ha emès per ràdio Delta, emissora municipal de Deltebre, el dimecres dia 5 de febrer de 2014.

Podeu escoltar-lo a continuació.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 04: P5 explica com celebrem el Nadal a l’escola!!

La classe de P5 han fet un programa de ràdio sobre com celebrem el Nadal a la seua classe i a l’escola Riumar. Primer, la mestra Noèlia, la practicant Paula i el director Francesc han preparat el programa, fent un guió i preparant els micròfons, l’ordinador i la classe per a fer l’enregistrament. El dimecres dia 18, per la tarda, els xiquets i xiquetes han explicat el vocabulari de Nadal, dites, poemes, cançons i què fem l’últim dia del trimestre. Esperem que us agrade!

El programa s’emet el dimecres dia 8 de gener per ràdio Delta.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 03: 2n artística, panellets i colònies!!

Els alumnes de segon, amb la seva tutora Sarai, la mestra d’artística Beatriz i el director Francesc, han realitzat un programa de ràdio.

En primer lloc han parlat del que aprenen en Artística, amb ritmes, cantant i fent manualitats.

Després han parlat del dia que van fer panellets, abans de la castanyada. Com ho van fer, quins ingredients, com es van preparar i les anécdotes que els van passar!

Després expliquen que a fi de curs aniran de colònies i estan molt il·lusionats amb la idea!

També ha parlat la seva mestra Sarai, explicant el que han treballat i perquè ho han fet.

El programa s’emet per ràdio Delta el dimecres 27 de novembre de 2013.

Podeu escoltar-lo a continuació!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prog. 02: 1er parla de la Tardor i la Castanyada

La classe de 1r han realitzat el programa de ràdio sobre la Tardor i la Castanyada, que s’ha emès per ràdio Delta, emissora municipal de Deltebre, el dimecres 30 d’octubre de 2013. Els xiquets i xiquetes de primer ens han parlat de l’estació de la Tardor, dels seus fruits, de com ho celebrem a l’escola i de la festa de la Castanyada. Alguns i algunes s’han atrevit a recitar una dita de la tardor. Escolteu-los!

Prog. 01: 6è parla de l’últim curs, el projecte i les colònies

El primer programa d’aquest curs 2013-2014 l’han encetat els alumnes de 6è amb l’enregistrament emès per ràdio delta el dimecres 2 d’octubre de 2013. En el programa han participat tota la classe de 6è i han parlat de les seves impressions sobre el 6è, el darrer curs que passaran a l’escola, sobre el seu pas a secundària, sobre el projecte de Televisió escolar que han encetat i sobre les colònies que han de fer com a comiat de l’escolaritat.

Escolteu-lo!