Curs 1011: 11 programes

Curs 1011: Prog 01 6è “Parlem tots”

El primer programa del curs 2010-2011 l’han protagonitzat els alumnes de 6è, que han enregistrat el programa sota la direcció del mestre Francesc i han parlat lliurement de temes que els preocupaven o volien ressaltar, queixar-se, divulgar o, simplement comentar. D’aquesta manera s’ha parlat del fet de no fer sortides aquest curs, de la pesca, del nou curs i de la tutora, de la música que es posa a la megafonia, del futbol, del nou pont entre Deltebre i Sant Jaume, de les celebracions a l’escola.
Han participat la totalitat dels alumnes de 6è i s’ha emès per Ràdio Delta el dimecres dia 6 d’octubre, encetant els programes que s’emeten en col·laboració amb la ràdio municipal.
La part tècnica es realitza amb la dotació de material que el Departament d’Educació va donar al centre anomenat XTEC-Ràdio, que consta d’un equip complet d’enregistrament amb micròfons, taula mescladora, cables i connexió a l’ordinador.
La part tècnica la du a terme el director Francesc Bertomeu.
Aquesta és una iniciativa de Rádio Delta, la ràdio municipal de Deltebre que, per mitjà de la seva directora Lluïsa Bertomeu, dóna veu a tots els centres educatius del municipi un cop a la setmana, en dimecres.

Curs 1011: Prog. 02 5è

El segon programa d’aquest curs l’han fet els alumnes de 5è que han enregistrat el programa sota la direcció del mestre Francesc i han parlat lliurement de temes que els preocupaven o volien ressaltar, queixar-se, divulgar o, simplement comentar. D’aquesta manera s’ha parlat del nou mestre, del pati i del futbol, del nou pont entre Deltebre i Sant Jaume, de la passada celebració de la Castanyada.
Han participat la totalitat dels alumnes de 5è i s’ha emès per Ràdio Delta el dimecres dia 17 de novembre.
La part tècnica es realitza amb la dotació de material que el Departament d’Educació va donar al centre anomenat XTEC-Ràdio, que consta d’un equip complet d’enregistrament amb micròfons, taula mescladora, cables i connexió a l’ordinador.
La part tècnica la du a terme el director Francesc Bertomeu amb l’ordinador del centre i el programa Audacity.
Aquesta és una iniciativa de Rádio Delta, la ràdio municipal de Deltebre que, per mitjà de la seva directora Lluïsa Bertomeu, dóna veu a tots els centres educatius del municipi un cop a la setmana, en dimecres.i han parlat de coses que els preocupen i de les activitats a l’escola.

Curs 1011: Prog. 03 “Fem ràdio en directe!!”

El tercer programa d’aquest curs 2010-2011 l’hem realitzat aprofitant el taller de teatre del Pla Educatiu d’Entorn de Deltebre, amb la participació de 13 alumnes de 3r, 4t i 6è.

A partir d’un sainet teatral escrit per Francesc Bertomeu s’ha representat un programa de ràdio en directe.

Curs 1011: Prog. 04 4t “Què fem a l’escola?”

El quart programa d’aquest curs 2010-2011 l’hem fet els alumnes de 4t de Primària i ha participat també el director, Francesc, en la part tècnica i la nostra mestra-tutora Virginia.

Hem parlat del tema de medi sobre les eleccions al Parlament de Catalunya i a la Presidència de la Generalitat que vam fer durant el primer trimestre, coincidint amb les eleccions.
També hem fet una entrevista amb la mestra, que ens ha preparat el mestre Francesc.
Finalment el mestre ha afegit un trosset amb preses falses i errades.
Escolteu-nos!!

 

Curs 1011: Prog. 05 3r. “Entrevistes”

El cinquè programa del curs 2010-2011 l’hem emès el dia 8 de febrer de 2011 a les 11 per Ràdio Delta i l’hem fet els alumnes de 3r amb l’ajut de la nostra mestra, la col·laboració del mestre Albert, la mestra Raquel, l’administrativa Mª José i la monitora Maite i el muntatge de Francesc, el director.
Com que a Llengua Catalana estem donant l’entrevista, hem preparat per escrit entrevistes per a passar-les al personal del centre, les hem enregistrat i les passarem per la ràdio i les publicarem a la revista de l’escola.
L’experiència ha estat divertida… escolteu-la!

 

Curs 1011: Prog. 06 6è. “Colònies i projecte”

El sisè programa del curs 2010-2011 l’han protagonitzat els alumnes de 6è, que han enregistrat el programa sota la direcció del mestre Francesc i han parlat sobre les colònies que van realitzar durant la setmana blanca, del 28 fins el 3 a Can Putxet a Sant Celoni. També han parlat del projecte que estan fent durant aquest curs sobre el Titànic.
Han participat la totalitat dels alumnes de 6è i s’ha emès per Ràdio Delta el dimecres dia 16 de març, seguint els programes que s’emeten en col·laboració amb la ràdio municipal.
La part tècnica es realitza amb la dotació de material que el Departament d’Educació va donar al centre anomenat XTEC-Ràdio, que consta d’un equip complet d’enregistrament amb micròfons, taula mescladora, cables i connexió a l’ordinador.
La part tècnica la du a terme el director Francesc Bertomeu.
Aquesta és una iniciativa de Rádio Delta, la ràdio municipal de Deltebre que, per mitjà de la seva directora Lluïsa Bertomeu, dóna veu a tots els centres educatius del municipi un cop a la setmana, en dimecres.

Curs 1011: Prog. 07 1r. “El racó de les monedes i la botiga”

El setè programa d’aquest curs l’han realitzat els alumnes de Primer de Primària que ens han parlat del racó que tenen a classe de la botiga i les monedes. Aprofitant el treball de les monedes que es feia a classe la mestra ha muntat un racó de botiga amb capses de productes reciclats i amb monedes plastificades i juguen a fer compres i pagar i tornar el canvi, una bona manera de practicar i d’aprendre jugant.
Aquest programa l’hem enregistrat a la mateixa classe i han participat tots els alumnes de Primer, la mestra Noèlia i el mestre Francesc.

Curs 1011: Prog. 08 P5 “Records d’infantil”

El vuitè programa d’aquest curs l’hem realitzat amb els alumnes de P5, que ens han parlat dels seus records del pas per infantil i del proper pas a Primària. Han comentat les coses que més recorden, sobre la seva mestra Noèlia, sobre les festes, celebracions, el treball, el que saben i que no sabien fer de més menuts, etc.
El programa ha estat emès per ràdio delta el dimecres, 13 d’abril i el podeu escoltar si cliqueu més avall. Cal que tingueu instal·lat el Real Player.

Curs 1011: Prog. 09 Alumnes de 2n

Els alumnes de Segon han estat els protagonistes del 9è programa del curs 2010-2011, emès per ràdio Delta el dimecres dia 11 de maig. En ell han intervingut tots els alumnes del curs i han parlat d’allò que fan a classe, dels animals, les plantes, del projecte, de la piscina, etc.
Podeu escoltar-lo a continuació. Si no podeu reproduir-lo, cal que instal·leu el Real Player primer.

Curs 1011: Prog. 10 4t Projecte “Lo Passador”

El desè programa d’aquest curs 2010-2011 l’han realitzat els alumnes de 4t i la seva tutora Virginia Franch i han explicat el projecte que han treballat durant el curs sobre el pont “Lo Passador”, inaugurat durant el curs entre Deltebre i Sant Jaume. Han participat tots els alumnes que, per grups de treballa, han respost a les 18 preguntes que incialment van plantejar per al projecte, de les quals han hagut de cercar informació de diversos mitjans i que, finalment, han respost en el projecte i en aquest programa de ràdio. El programa ha estat emès per Ràdio Municipal de Deltebre, Ràdio Delta, el dimecres 1 de juny.

Podeu escoltar-lo clicant a continuació sempre que tingueu instal·lat el Real Player.

Curs 1011: Prog. 11 6è Comiat

El darrer programa del curs l’han fet, com en els darrers anys, els alumnes de 6è, en què han parlat del seu pas per l’escola, dels records, de les experiències que han viscut durant aquests nou any en què han estat a la nostra escola, que sempre serà la seva.
Ha estat un programa emotiu, que evidencia el pas que els alumnes estan a punt de completar.
Podeu escoltar-lo si teniu instal·lat el programa realplayer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *