Un dia de l’Oriol

Hi havia una vegada un esquirol que es deia Oriol, i li agradava molt jugar. Li va dir a la seva amiga Carlota, la granota, i el seu amic gat, el Marc, si poden anar a jugar al parc. Al parc no hi havia ningú. La Carlota se’n va pujar al gronxador, mentre el Marc, que havia vist un ratolinet, estava intentant caçar-lo. L’Oriol estava menjant una pinya. Després va tornar a casa. La seva mare li havia preparat macarrons amb croquetes! Més tard va anar a dormir. I així va ser el dia de l’Oriol.

 

Pol

Aquesta historia va dedicada a…
José Àngel.

Aquest article ha estat publicat en Construir la alegría, Escrivim i ens escriuen, Projecte "Creadors en acció". Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *