Festival final de curs 2015

0Curses d’orientació 2015

0

PORTAR A TERME AQUESTES CURSES HA SIGUT POSSIBLE GRÀCIES A LA PARTICIPACIÓ D’UN GRUP DE PARES, UN GRUP DE MESTRES I LA COL·LABORACIÓ INCONDICIONAL DEL NOSTRE AJUNTAMENT.
IMPRESCINDIBLE TAMBÉ TOTS ELS PARES, MARES, AVIS QUE HAN PORTAT ALS PEQUES A PARTICIPAR EN UNA JORNADA TOTALMENT DIFERENT, EN CONTACTE AMB LA NATURA QUE ENS ENVOLTA!

Colònies P5

0

A LA PÀGINA “E.INFANTIL” PODEU VEURE FOTOS DE LES COLÒNIES DE P5.

COLÒNIES SISÈ 2015

0

MIREU EL MUNTATGE!!! JA HEM PENJAT MÉS FOTOS!!!!

Donem color al nostre entorn!!!!

0

Quatre alumnes i un mestre de l’escola d’art de Tarragona han plasmat els dibuixos fets per l’alumnat del nostre centre. Això no hauria estat possible sense la col·laboració del nostre Ajuntament, que ha comprat la pintura i el material necessari per a realitzar aquesta tasca.
També hem de donar les gràcies a l’escola d’art de Tarragona per la seva ràpida resposta a la nostra demanda. De seguida van dir “SI” al nostre projecte “Pintem de colors la nostra escola”.
L’alumnat de l’escola Sant Sebastià ha fet uns dibuixos espectaculars i dignes d’artistes genials!!!

El nostre cros / Cros Municipal

0

Aquest és ja el sisè curs que fem el CROS DEL NOSTRE CENTRE. Com ja sabeu el NOSTRE CROS sempre ha sigut obert i ha comptat amb la participació de l’escola Els Pallaresos, de l’institut “Els Pallaresos” i de les llars d’infants (Tabalets, Can Petits i la Llar de colors). L’Ajuntament del municipi sempre ha estat al nostre costat i aquest curs, i com a “prova pilot”, hem “cedit” el NOSTRE CROS per a fer el PRIMER CROS MUNICIPAL DELS PALLARESOS.
El proper curs imaginem que tot tornarà a la normalitat i podrem celebrar el VII CROS de la NOSTRA ESCOLA.
Informació d’horaris al apartat–> INFORMACIÓ GENERALCOLÒNIES DE 4T

0

Ja hem arribat al final d’aquest dos dies tan especials!!!

ENS VISITA L’AUTORA…

0

ENS HA VISITAT L’AUTORA ARAGONESA, PURIFICACIÓN MENAYA, AUTORA DEL LLIBRE “DRAGÓN BUSCA PRINCESA”, QUE ELS ALUMNES DE QUART HAN LLEGIT.

COLÒNIES CICLE INICIAL

0

JA HEM ARRIBAT!! PODEU ESTAR TRANQUILS, TOT HA ANAT PERFECTE!! JA ANIREM PUJANT FOTOS I ALTRES INFORMACIONS!!!

Teatre a 5èA

0

Ja pots veure les primeres fotos de l’obra de teatre que han estrenat els nostres alumnes de 5èA (APARTAT “TEATRE”).

LECTURA EN VEU ALTA

0

Ja tenim a les nenes que representaran al CM al Certamen de lectura en veu alta.

JORNADES CULTURALS

0


21/4/2015
Avuí hem fet la primera jornada cultural, cada nen/a anirà fent els diferents tallers que s’han preparat, un total de 5/6 tallers (depenent dels cicles) entre els quals trobem: decoració de plats, pintar gots, fer un conte, jocs d’orientació, preparació de decorats, …
———————–
Al llarg d’aquesta setmana farem diferents activitats amb un fil conductor: “L’any Picasso”. Aprofitarem les jornades culturals per a fer tallers variats, teatre, concurs de lectura en veu alta,… Ja us anirem donant més informació !!

Concurs de lectura en veu alta

0

Aquest dies estem fet un concurs intern per a seleccionar als alumnes del cicle mitjà i del cicle superior que representaran al centre al “XI CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA”, que tindrà lloc a Tarragona el proper dilluns 27 d’abril.
Ara tenim vuit alumnes de cada cicle i el dijous 23 triarem als dos representants (de CM i CS) que aniran al certamen.

The FONIX 2015

0

Volem felicitar al SANDRO i a la CAMIL·LA, alumnes del nostre centre, que es van presentar a l’examen “The Fonix” i que van treure molt bona puntuació.
Sandro, de sisè d’EP, ha quedat en 5à posició; i Camil·la, que fa cinquè, en sisena posició. Només els tres primers passaven a la fase següent,…, quina llàstima!!!
Estem molt contents per aquests resultats i agraïm a la nostra mestra Eva C. la seva implicació i treball al llarg de tot el procés.
FELICITATS SANDRO!!! FELICITATS CAMIL·LA!!!
ED

Pintem de colors la nostra escola

0

Donar color a la nostra escola i fer-la una miqueta més atractiva és un dels reptes que ens proposen des de l’equip directiu. Amb la col·laboració de l’Ajuntament i el treball del nostre apreciat conserge (Jesús), ja hem aconseguit donar més color i llum a les parets exteriors del nostre centre. Ara falta agafar alguns dels treballs que han fet els nens/es i copiar-los,…, d’això s’encarregarà, si arribem a un acord, l’escola oficial d’art.

EI- DECORACIÓ PICASSO

0

L’ALUMNAT D’EDUCACIÓ INFANTIL, AMB MOTIU DE L’ANY PICASSO, HA OMPLERT ELS PASSADISSOS AMB ELS SEUS TREBALLS. COM PODEU VEURE TENIM, A L’ESCOLA SANT SEBASTIÀ, UNES BONES GENERACIONS D’ARTISTES.

LA CASA DE LA FESTA

0

Avui l’alumnat de P5 ha visitat “La Casa de la Festa”.Han pogut veure tot el que ara us mostrem…

CURSES ESCOLARS D’ORIENTACIÓ

0


HA ARRIBAT EL CARNESTOLTES!

0

Colom de la Pau

0

Divendres passat no vam poder celebrar el dia de la Pau pel fort vent,…, però aquest divendres SÍ!!
Mireu que bonic!!

Go to Top