A P-5 HEM FET DE CUINERS

0

Panellets a les classes de la Gínjol i en Frederick

 

A Cicle d’Infantil les nenes i els nens de P5-A i P5-B, han fet de cuiners I cuineres per un dia. Seguint la tradició, amb els ingredients preparats i nosaltres engrescats, aquí teniu el resultat!

 

Imatge de previsualització de YouTube

PSICOMOTRICITAT_ P3

0

ENS  DIVERTIM FENT PSICO!

L’hora de psicomotricitat és el moment on el cos dels infants és el lloc únic, on es viu tota la sensibilitat: l’afectivitat, l’emoció, la relació amb un mateix i amb l’altre, lloc de plaer, de desig, de frustració o d’angoixa. En definitiva, lloc de record de totes les emocions viscudes pels nens i nens, en la seva relació amb els i els altres. Amb els jocs del racó de les disfresses, a la sala de psicomotricitat, ajudem el nen i la nena a desenvolupar la imaginació, la creativitat, la intel·ligència emocional i la racional, a assumir tradicions i valors d’identitat cultural, a aprendre a situar-se i exercir diferents rols, i tot aprenent divertint-se!   😆 

Imatge de previsualització de YouTube

ELS PLANETES_P5

0

 

 

A les  classes de p-5 estem treballant el nostre sistema solar, amb els planetes, satèl·lits i la nostra estrella, el Sol.

És un projecte que els motiva especialment, tant és així que els propis alumnes de la classe han creat un conte.Imatge de previsualització de YouTube

El conte és un dels recursos didàctics més potents dels que disposem. A vegades, l’utilitzem amb l’objectiu d’ensenyar llengua, oral o escrita, altres com a element motivador per introduir continguts conceptuals i, en moltes ocasions, com a eix al voltant del qual sorgiran totes les activitats d’una unitat didàctica, com a element motivador, perquè no podem oblidar la quantitat de possibilitats que ens ofereixen aquestes històries, que a totes les nenes i a tots els nens els encanta escoltar.

Amb els contes oferim una font d’imaginació i creació. A partir d’ells, els i les alumnes poden crear  les seves pròpies històries i imaginar  el seu món, els seus somnis i fins i tot els seus malsons.

Nenes i nens creatius, exterioritzant la seva imaginació.

THE BEATLES

0

Mireu i escolteu quin “power point”  han fet les nenes i nens de 6è, fent una recopilació d’informació del grup musical  anglès “THE BEATLES”, un treball de l’àrea de música, amb la mestra Sonia. Oi que els ha sortit bé?Imatge de previsualització de YouTube

CELEBRANT LA CASTANYADA!!

0

CELEBRANT LA CASTANYADA:

BALLS, VISITA DE LA CASTANYERA, HALLOWEEN DE 6è, UN BERENAR DE TARDOR PREPARAT PELS NENS I NENES DE P-3, P-4 I P-5, BONÍSSIM, HAN SIGUT LES ACTIVITATS D’AQUEST DIA TAN ESPECIAL. Imatge de previsualització de YouTube

AL COLE LES ENTRADES, AMB MÚSICA!

0

bloc

 

 

La contaminació acústica a la que estem sotmesos i exposats en el nostre entorn social ens porta cap a una proposta ecològica: fer entrades a l’escola en un entorn on la música sigui el fons ambiental.

Amb la música, portadora de missatges afectius, aprenem a respondre emocionalment i intel•lectual a tot allò que ens arriba del món sonor, millorem les capacitats auditives i les competències com l’atenció, sensibilitat, imaginació, creativitat…

La música que escoltarem a l’escola serà de diferents estils, per tal d’obrir el ventall de la nostra cultura musical. També ens ajudarà a desenvolupar capacitats com la crítica, el sentit estètic, respecte per la diversitat (ritmes, idiomes…)

Gaudim de la música, gaudim d’una educació ambiental.

bloc2

Festival final de curs 2015

0Curses d’orientació 2015

0

PORTAR A TERME AQUESTES CURSES HA SIGUT POSSIBLE GRÀCIES A LA PARTICIPACIÓ D’UN GRUP DE PARES, UN GRUP DE MESTRES I LA COL·LABORACIÓ INCONDICIONAL DEL NOSTRE AJUNTAMENT.
IMPRESCINDIBLE TAMBÉ TOTS ELS PARES, MARES, AVIS QUE HAN PORTAT ALS PEQUES A PARTICIPAR EN UNA JORNADA TOTALMENT DIFERENT, EN CONTACTE AMB LA NATURA QUE ENS ENVOLTA!

Colònies P5

1

A LA PÀGINA “E.INFANTIL” PODEU VEURE FOTOS DE LES COLÒNIES DE P5.

COLÒNIES SISÈ 2015

1

MIREU EL MUNTATGE!!! JA HEM PENJAT MÉS FOTOS!!!!

Donem color al nostre entorn!!!!

0

Quatre alumnes i un mestre de l’escola d’art de Tarragona han plasmat els dibuixos fets per l’alumnat del nostre centre. Això no hauria estat possible sense la col·laboració del nostre Ajuntament, que ha comprat la pintura i el material necessari per a realitzar aquesta tasca.
També hem de donar les gràcies a l’escola d’art de Tarragona per la seva ràpida resposta a la nostra demanda. De seguida van dir “SI” al nostre projecte “Pintem de colors la nostra escola”.
L’alumnat de l’escola Sant Sebastià ha fet uns dibuixos espectaculars i dignes d’artistes genials!!!

El nostre cros / Cros Municipal

0

Aquest és ja el sisè curs que fem el CROS DEL NOSTRE CENTRE. Com ja sabeu el NOSTRE CROS sempre ha sigut obert i ha comptat amb la participació de l’escola Els Pallaresos, de l’institut “Els Pallaresos” i de les llars d’infants (Tabalets, Can Petits i la Llar de colors). L’Ajuntament del municipi sempre ha estat al nostre costat i aquest curs, i com a “prova pilot”, hem “cedit” el NOSTRE CROS per a fer el PRIMER CROS MUNICIPAL DELS PALLARESOS.
El proper curs imaginem que tot tornarà a la normalitat i podrem celebrar el VII CROS de la NOSTRA ESCOLA.
Informació d’horaris al apartat–> INFORMACIÓ GENERALCOLÒNIES DE 4T

0

Ja hem arribat al final d’aquest dos dies tan especials!!!

ENS VISITA L’AUTORA…

0

ENS HA VISITAT L’AUTORA ARAGONESA, PURIFICACIÓN MENAYA, AUTORA DEL LLIBRE “DRAGÓN BUSCA PRINCESA”, QUE ELS ALUMNES DE QUART HAN LLEGIT.

COLÒNIES CICLE INICIAL

0

JA HEM ARRIBAT!! PODEU ESTAR TRANQUILS, TOT HA ANAT PERFECTE!! JA ANIREM PUJANT FOTOS I ALTRES INFORMACIONS!!!

Teatre a 5èA

0

Ja pots veure les primeres fotos de l’obra de teatre que han estrenat els nostres alumnes de 5èA (APARTAT “TEATRE”).

LECTURA EN VEU ALTA

0

Ja tenim a les nenes que representaran al CM al Certamen de lectura en veu alta.

JORNADES CULTURALS

0


21/4/2015
Avuí hem fet la primera jornada cultural, cada nen/a anirà fent els diferents tallers que s’han preparat, un total de 5/6 tallers (depenent dels cicles) entre els quals trobem: decoració de plats, pintar gots, fer un conte, jocs d’orientació, preparació de decorats, …
———————–
Al llarg d’aquesta setmana farem diferents activitats amb un fil conductor: “L’any Picasso”. Aprofitarem les jornades culturals per a fer tallers variats, teatre, concurs de lectura en veu alta,… Ja us anirem donant més informació !!

Concurs de lectura en veu alta

0

Aquest dies estem fet un concurs intern per a seleccionar als alumnes del cicle mitjà i del cicle superior que representaran al centre al “XI CERTAMEN NACIONAL INFANTIL I JUVENIL DE LECTURA EN VEU ALTA”, que tindrà lloc a Tarragona el proper dilluns 27 d’abril.
Ara tenim vuit alumnes de cada cicle i el dijous 23 triarem als dos representants (de CM i CS) que aniran al certamen.

The FONIX 2015

0

Volem felicitar al SANDRO i a la CAMIL·LA, alumnes del nostre centre, que es van presentar a l’examen “The Fonix” i que van treure molt bona puntuació.
Sandro, de sisè d’EP, ha quedat en 5à posició; i Camil·la, que fa cinquè, en sisena posició. Només els tres primers passaven a la fase següent,…, quina llàstima!!!
Estem molt contents per aquests resultats i agraïm a la nostra mestra Eva C. la seva implicació i treball al llarg de tot el procés.
FELICITATS SANDRO!!! FELICITATS CAMIL·LA!!!
ED

Go to Top