Ja tenim taula de Llum!!!!

Després de molta feina i molta il·lusió per part de les famílies ja podem comptar, a l’escola Congrés-Indians, amb una fabulosa taula de llum.

No us podeu arribar a imaginar quina alegria va suposar per a les mestres ja que la taula de llum té moltíssimes possibilitats. Tant va ser l’alegria que no vam poder evitar posar-nos a experimentar amb ella i explorar, des del nostre punt de vista, el que es pot treballar amb ella.

Veient les fotografies que venen a continuació, segur que us podeu imaginar un munt de coses que es poden fer amb ella. De moment, ens agradaria que, les famílies que ho desitgessin i poguessin, ens portessin radiografies i negatius antics. Tingueu en compte que siguin radiografies i negatius que NO NECESSITEU perquè, molt segurament, patiran desperfectes irreparables.

Des d’aquí volem donar les gràcies per tot el vostre suport, ànims, il·lusió i energia que ens contagieu cada dia i que fa que siguem molt felices fent la nostra feina. Això , sense cap mena de dubte, contribueix a que el desenvolupament dels infants sigui el més positiu possible. Esperem compartir aquest viatge amb tots vosaltres durant molts anys més!!!!!

MOLTES GRÀCIES!!!!

img_2285-800x600img_2287-800x600

Aquest article ha estat publicat en General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Ja tenim taula de Llum!!!!

  1. Sílvia diu:

    Hola, m’agradaria saber on puc trobar una taula de llum com les que mostreu a la vostra experiència, vaig visitar les escoles de Reggio Emilia i em va agradar molt el treball amb aquestes.
    Gràcies
    sílvia

  2. Isabel diu:

    Hola Sílvia!

    Nosaltres ho vam encarregar a una família de l’escola. Si t’interessa, podem posar-te en contacte.
    Nosaltres també hem estat a Reggio Emilia a Setmana Santa, estaves al grup d’estudi?

    Una abraçada!!

  3. Sílvia diu:

    Hola Isabel,
    gràcies per contestar tan aviat. Jo vaig estar a Reggio la Setmana Santa del 2009. Quan vam tornar un antic company va intentar montar unes taules de llum, però el resultat no ens va anar bé. Seguim buscant però les què venen per a dibuix són molt cares.
    Som a un poblet de València, no obstant podríes posar-me en contacte amb aquesta família per veure que ens demanen i com ho podríem fer.
    gràcies i enhorabona m’agrada molt el vostre treball.
    Sílvia

  4. Isabel diu:

    Hola Sílvia!

    Ens alegra molt saber que t’agrada la nostra feina! Li passaré el teu mail, que em consta com a administradora del bloc, a la família i a veure com us ho podeu muntar.

    Una abraçada!!!

  5. Anna diu:

    Hola! Em dic Anna sóc mestra d’educació infantil i vaig estar fent una substitució a una escola que tenien una taula de llum. He proposat de tenir-ne una a l’escola on estic ara, és un recurs genial però no se com vendre’l a l’escola, vosaltres quines coses heu fet ? I això del grup d’estudi a Reggio Emilia com s’ha de fer per apuntar’s-hi? Moltissimes gràcies!!!
    Anna

  6. aruiz256 diu:

    Hola Anna. El grup de treball de Reggio Emilia està a Rosa Sensat.
    Nosaltres la taula de llum la fem servir moltíssim. Al bloc del dia a dia, i al bloc del petit cinema hi pots trobar imatges on hi ots veure com la fem servir. De fet, tenim un ambient a l’escola on hi treballem tot el tema de la llum. El millor que pots fer és trucar-nos i venir un dia a l’escola a veure-ho. És com millor podràs copsar com la fem servir.
    Fins aviat i sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *