La Comissió d’Espai Familiar presenta la feina feta fins ara.

Des de la Comissió Espai Familiar intentem crear els espais adequats per formar-nos, reflexionar, debatre i xerrar sobre les inquietuds que ens pot despertar la maternitat i la paternitat. Salut, alimentació, relacions familiars, jocs, televisió, literatura infantil… Hi ha tants temes!

Per una banda, organitzem xerrades i tallers monogràfics. Aquest any, per exemple, hem fet un taller de tres dies per aprendre a combatre les malalties respiratòries i farem un taller per aprendre a fer joguines amb material reciclat. Algunes d’aquests sessions són obertes a persones que no estan vinculades amb el centre, mentre que d’altres són només per a mares i pares de l’escola.

Per una altra banda, el segon divendres de cada mes ens trobem per xerrar, amb l’acompanyament del Jordi Mateu, sobre l’aventura de la criança: límits, sexualitat, conflictes, agressivitat, relacions entre germans… En aquest cas no es tracta de sessions teòriques; la reflexió parteix de les inquietuds i dificultats que les famílies volem expressar i compartir. En un ambient de confiança, acceptació i no judici, guia la conversa perquè entre tots i totes puguem mirar amb més amplitud les situacions que ens preocupen.

Un altre punt de trobada important per a les famílies és l’espai familiar que tenim a la recepció del mòdul de serveis. És el lloc ideal per fer petar la xerrada mentre fem un cafè o una infusió i esperem que sigui l’hora de recollir les criatures. A part d’aquestes converses més informals i esporàdiques, us proposem quedar cada dimecres a les tres per compartir informació i vivències relacionades amb la criança. Ens organitzarem per decidir de què ens interessa parlar, posarem en comú els nostres coneixements i, si convé, buscarem la manera de formar-nos més!

En aquest mateix espai, tenim una petita biblioteca creada amb les aportacions de l’escola i de les famílies, així que també hi compartim lectures! També hi trobareu una bústia on podreu aportar els vostres comentaris o suggeriments.

Aquest article ha estat publicat en Comissió d'espai familiar, Comissions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *