Història d’un pont, uns follets inexistents, unes famílies genials i unes mestres al·lucinades.

Quan les mestres van tornar del pont i van entrar a l’escola, de seguida van notar que alguna cosa havia canviat. L’escola estava diferent, tot i que ningú sabia ben bé perquè. Era una sensació positiva, però estranya perquè no trobaven la raó.

De cop i volta una d’elles es va fixar: al mòdul d’ambients hi havia un timbre! Totes van pensar que era una de les coses que més necessitaven des de fa molts dies.

timbre_moduls

Van introduir-se en els mòduls i es van quedar al·lucinades quan van veure que a cada ambient hi havia un altaveu connectat a un equip de so. Genial!

altaveu_ambientsequip_ambientsaltaveu2_ambients

Però aquí no acabaven les novetats: hi havia una nova cartellera amb tot de notícies per a les famílies!!!

cartellera_families

Això era massa! Qui havia fet tot allò? Havien estat els follets que havien ajudat en algun conte a un sabater amb massa feina? O potser habitaven el nostre jardinet unes fades que s’ocupaven de vetllar per la nostra escola? Res d’això! En realitat va ser quelcom millor que fades i follets: les nostres famílies!

Sí senyor! Un grup de famílies molt i molt “apanyades” van dedicar uns dies d’aquest llarguíssim pont per a fer millores que calien a l’escola. Tota una feinada que a més va comportar aixecar sostres per amagar cables i també el préstec d’algun material que encara no ha arribat del Consorci.

Des d’aquí volem agrair molt intensament aquests esforços i aquesta generositat!!! L’escola sense vosaltres, les famílies, no tindria tant de sentit i seria un treball molt més dur i feixuc. Gràcies a tots i totes, gairebé no tenim paraules ja per expressar la nostra alegria per compartir amb vosaltres un projecte que cada dia creix una miqueta més i que l’estem fent gran entre tots i totes.

Gràcies, moltes gràcies!!!!

Aquest article ha estat publicat en Comissions, Coses que fem, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *