Estrena mundial del bloc “El dia a dia de l’escola”

Avui tenim una gran notícia!!!!

Ja podeu gaudir del bloc que ens ha tret la son! Però ens ha tret la son per la il·lusió que en feia publicar-ho. Aquest bloc serà com un diari de les coses que anem fent. No podrem publicar tot el que voldríem, però si aquelles coses més importants.

De moment, hi ha alguns articles i un muuuuuuuuuuuuunt de fotografies de l’adaptació.

Us recomanem que el mireu amb els infants i, si els hi ve de gust, transmetre’ns algun missatge o comentari que els hi sorgeixi. També us farem algunes preguntes que podeu buscar la informació amb els vostres fills i filles i contestar amb ells i elles als comentaris! Penseu que el bloc és una eina pedagògica molt potent i aquesta interacció és molt espectacular si hi ha participació!

Aquest bloc apareix no només com a diari, sinó com una eina molt interessant que ens serveix a les mestres per veure l’evolució de tot plegat, avaluar i poder reajustar la nostra pràctica. Així que els vostres comentaris són fonamentals.

L’enllaç per arribar el teniu a la columna esquerra on posa “Blocs de l’escola”, però us l’afegim aquí perquè ho tingueu més fàcil:

http://blocs.xtec.cat/diaadiacongresindians/

Esperem que us agradi i que hi participeu!!!!

Moltes gràcies a tots i totes per tot el suport que ens aneu donant diàriament!

Aquest article ha estat publicat en Novetats al bloc. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *