El meu llibre preferit

el-pa-de-la-guerra.jpg

Bé, ja ho podeu ben dir, llegir és una aventura dintre moltes aventures: d’amor, d’intriga, d’humor… N’hi ha de tots colors. Jo us recomano pels del cicle superior “El pa de la guerra”, de Deborah Ellis. Tracta d’una noia d’onze anys que viu a l’Afganistan durant l’època del govern dels Talibans. És un llibre basat en fets reals. Jo encara l’estic llegint i m’agrada molt! Si el llegiu no us en penedireu.

Martí, 5èB de l’escola Anxaneta de Mataró.

EL PA DE LA GUERRADeborah Ellis

Ed. Edelvives, col. Baula

Categoria: per a nois i noies inquiets.Puntuació: ********** 10

(Per saber-ne més, clica sobre la imatge)

2 thoughts on “El meu llibre preferit

  1. pol catena amic d'en marti anxaneta 5éB

    MARTÍ dius que aquest llibre es tant bo? llabons quant tel acavis ja mel deixaras te bona pinta aqust llibre…

  2. Guida Post author

    Hola Pol, jo l’he cercat per les llibreries de BCN i encara no l’he trobat. Quan l’hagis llegit, envia’ns la teva puntuació.

    Guida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà