El fantasma de Canterville (Òscar Wilde)


Washington li diu al fantasma que empri el LLEVATAQUES NETOL per a treure la taca de sang de la biblioteca. Si cliqueu sobre la imatge veureu més dibuixos fets per nois d’una escola anglesa.cantcomic.jpg

Els bessons Barres i Estrelles tenien aquest nom en honor de la bandera nord-americana. Eren tan trapelles que rebien barrades que els feien veure les estrelles.

cantervilletwins.jpg

La majordoma, la senyoreta Umney.

canterville-umney.jpg

Ahir vam començar el taller de lectura. Va ser una de les classes més maques que hem fet. Primer ens vam dividir en tres grups barrejats amb nois de 5è A i 5è B segons el llibre elegit. Una vintena van anar amb la Imma a llegir La crida del bosc, els altres (6 o 7) amb la Carme van fer lectura individual de La volta al món en 80 dies o Tom Sawyer, i una altra vintena vam llegir El fantasma de Canterville.

Vam combinar la lectura col·lectiva amb la dramatització teatral.

Quan vam riure més va ser hora dels diàlegs, perquè l’Àlex, que era Lord Canterville, imitava l’accent anglès. La Laia Cuesta va fer un paperàs tot interpretant la majordoma, la Sra. Umney. Ho feia tan bé que ens va assustar de debó. El Jordi (5èB) i l’Eli (5èA) eren el Sr. i la Sra. Otis i la Mireia S. el seu fill Washington, tot emmès en netejar la taca de sang de la biblioteca de la mansió. La resta de la classe feien de narradors. Sense preparació prèvia els actors anaven interpretant allò que s’anava llegint d’una forma magistral. El proper dimecres, nous actors, nous personatges!!!

La Laura i la Laia C. ja l’han llegit tot i diuen que li posarien un 10.

4 thoughts on “El fantasma de Canterville (Òscar Wilde)

  1. Guida

    La verita és que ens ho vam passar molt bé. La vostra experiència ens ha ajudat perquè ha estat una bona elecció perquè els està agradant molt. La crida… també els fascina però tal com va dir el Julen Herranz: “li poso un 9.7 perquè és una mica brutal”.

  2. Paula i Mireia

    Hola, som la Paula i la Mireia E. Ens va agradar molt llegir el llibre de EL FANTASMA DE CANTERVILLE perquè hi ha de tot: misteri, por, humor…

    Paula G i Mireia E

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà