Formats per publicar

En forma de LLIBRE ELECTRÒNIC. Hi podeu posar text i dibuixosi després penjar-lo al bloc en forma de llibre. Les pàgines es giren fent clic.També podeu emprar ISSUU. És el mateix però no està especialitzat en llibres infantils sinó que en tot tipus de publicacions (revistes, còmics, documents d’estudi, cançoners….).
En format WORD, POWER POINT, EXCEL, PDF…. Un cop fet el treball el pots penjar a SCRIBD, i se’t generarà un visor com el de SLIDESHARE.net, que pots penjar al bloc copiant el codi html. Aquest visor també gira les pàgines fent clic.En forma de POWER POINT. Primer has de fer el power point normal. Després l’has de penjar a http://slideshare.net (UPLOAD) i llavors només és copiar el codi html i aferrar-lo al bloc.
En forma de VÍDEO. Permet combinar imatges (fotos o vídeos), paraules ecrites i so (música o la teva veu). El WINDOWS MOVIE MAKER el trobaràs a INICIO- PROGRAMES- WINDOWS MOVIE MAKER
NARRACIONS DIGITALS a través de PHoto Story. És igual que montar un vídeo però NOMÉS AMB FOTOS, i més fàcil d’emprar. Primer s’ha de descarregar el programa. Aquí en teniu un exemple fet per una nena de 11 anys. La teoria sobre el per què i el com de les narracions digitals la trobareu al següent enllaç de CUADERNO INTERCULTURAL.
En forma de PROGRAMA DE RÀDIO. Primer l’has de gravar amb AUDACITY. Llavors l’has de penjar a i des d’allà ja tindràs el codi html per posar-lo al bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà