Com fomentar la lectura a l’escola?

  • leer1.jpg

    ***** Recursos per a la biblioteca escolar. Web del CPR del Bagès que inclou un exhaustiu directori sobre el PROGRAMA PUNTEDU de biblioteques escolars de la Generalitat de Catalunya: còm gestionar el programa informàtic epèrgam a la biblioteca ecolar, com dinamitzar la lectura, lectures recomanades, fons bibliogràfic bàsic.

  • ***** ITINERARIS DE LECTURA (Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura). És un programa que facilita la visita a les escoles dels escriptors catalans. S’ha de fer la sol·licitud abans del 20 de setembre de cada curs.
  • ****El món dels llibres. Web d’un grup de professors catalans que permet connectar diverses escoles entre sí per a compartir les seves activitats educatives sobre la lectura. Conté una guia didàctica molt interessant. Les escoles s’hi han d’apuntar a principis de curs.
  • Biblioteques amigues. Web de dues escoles i un IES del districte d´Horta. Conté recomanacions de llibres (poc material) i també una exposició: La volta al món en 80 llibres. Molt maca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà