Vull que els robots siguin una millora per a la humanitat…. però seran acceptats?

Fa anys que la ciència-ficció fa pel·lícules i dibuixos de robots, com per exemple Transformers i Star Wars, però ara ja no cal, perquè al Japó i a la Xina fan Robo-Sapiens grans de la marca del cotxe Honda. Fan tot el possible per millorar-los i crec que són coneguts a tot el món.

Vull que els robots siguin una millora per a la humanitat, per això, vull ser mecànic, per poder-los arreglar. Tot i això, encara els faltarà una cosa: tenir sentiments humans, però potser els científics i mecànics ho aconsegueixen i els robots tindran aspecte humà i viuran amb la família……

Però, seran acceptats?

Àlex Guerrero Xantal

7 thoughts on “Vull que els robots siguin una millora per a la humanitat…. però seran acceptats?

  1. Guida Al·lès

    Cristina, el teu vídeo no l´he pogut penjar perquè se sent massa renou del pati. Demà el tornarem gravar.

    Guida

  2. Anonymous

    hola Alex sóc la Laura Puchades me’ha gustado mucho yo també surtire ha llegir la meva radacció la ciéncia va molt avançada al.lumillo si que tindran especta d’humans hi al.lumillor també son acceptats per moltes familias segur que tu tindries uns quans ¿vritat? ADÉU ENS VEUREM A CLASSE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà