A la meva àvia me l’estimava molt i fa dos anys es va morir


Avui, dia 14 de novembre de 2007, anaven a enterrar el meu avi a les 4:00. Jo no l’he pogut anar a veure, perquè havia de ser a escola però jo i el meu germà li hem fet un escrit i un dibuix perquè el tengui allà. No me n’oblidaré mai d’ell!!!. Me l’estimava moltíssim, però me’l seguiré estimant.

Laia Sánchez

6 thoughts on “A la meva àvia me l’estimava molt i fa dos anys es va morir

  1. Anonymous

    HOLA LAIA SÓC UNA NENA DE L’ALTRE CLASSE L’ANDREA VULL QUE SAPIGUES QUE EL TEU ESCRIT ESTAV MOLT BÉ . ES UN DELS ESCRITS QUE MÉS M’AGRADAT DE TOTS ELS ESCRITS QUE HE ESCOLTAT. LAIA CREC QUE ETS MOLT BONA PERSONA.

    ANDREA!!!!!!!!!1

  2. Carla, Oli, Anna i Albert

    Laia, hem escoltat el teu escrit i ens ha agradat molt. Jo també ho he passat amb la meva avia i entenc els teus sentiments. Una abraçada molt forta !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà