English in the net

Al final no hem aconseguit que els ordinadors funcionin massa bé. Si voleu podeu acabar aquesta activitat a casa. Aquí mateix teniu els enllaços a les pàgines d’Internet que necessiteu i també la fitxa que heu d’omplir.  Un cop acabeu m’ho podeu enviar al meu correu així podré veure com us ha anat. Si algú prova altres activitats d’aquestes pàgines també m’ho pot fer saber

hobbies-and-entertaintments

learning-english

Students with more difficults can work these other vocabulary exercices

2 thoughts on “English in the net

  1. selene

    ricard soc la selene que yo me posat en la pagina aqquesta i quan li toco a una activitat es posa a linstant jo crec que es perque ens posem molta llent als ordinadors per aixo tardan tant!

  2. Ricard Post author

    Això mateix és el que pensem. Volem mirar un dia d’aquesta setmana si treballant amb la meitat dels ordinadors de l’aula d’informàtica ens funciona. Si és així, ja tindrem el remei per properes activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *